Φρίκη στην Ιταλία: Επιβάτης λεωφορείου μαχαίρωσε πέντε ανθρώπους (video)

Must Read

Πανικός επικράτησε χθες το βράδυ στην πόλη Ρίμινι, στην βορειοανατολική Ιταλία, όταν ένας επιβάτης λεωφορείου, σε κατάσταση αμόκ, μαχαίρωσε πέντε άτομα. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι δυο ελεγκτές του ζήτησαν να δείξει το εισιτήριό του. Μάλιστα ο ένας από τους τραυματίες, είναι μικρό παιδί, που μαχαιρώθηκε στο λαιμό και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο του Ρίμινι.

Όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ, όταν δυο γυναίκες ελεγκτές ζήτησαν από ένα επιβάτη λεωφορείου να τους δείξει το εισιτήριο. Ο άνδρας, ο οποίος δεν το διέθετε, έβγαλε μαχαίρι από την τσέπη του, τραυμάτισε τις υπαλλήλους του οργανισμού αστικών μεταφορών και αμέσως μετά προσπάθησε να απομακρυνθεί τρέχοντας. Η αστυνομία εντόπισε τον δράστη -με καταγωγή από την Σομαλία- αλλά πριν προλάβει να τον συλλάβει, εκείνος τραυμάτισε άλλους τρεις ανθρώπους, μεταξύ των οποίων μια γυναίκα και ένα μικρό παιδί, με μαχαιριά στον λαιμό.

Ο δράστης  διέμενε προσωρινά σε κέντρο υποδοχής του Ερυθρού Σταυρού και σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν ιδιαίτερα οξύθυμος στις επαφές του με τους υπόλοιπους φιλοξενούμενους και δεν αποκλείεται, χθες βράδυ, να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This