Τζεφ Μπρίτζες: «Παιχνιδάκι» ο καρκίνος μπροστά στον κορωνοϊό!

«Ένιωσα ότι πλησιάζω τις... πύλες του παραδείσου»

Must Read

Νικητής από τη διπλή μάχη του με τον καρκίνο και τον κορωνοϊό βγαίνει, όπως όλα δείχνουν, ο Τζεφ Μπρίτζες και έσπευσε να μοιραστεί με τους fans του την συγκριτική εμπειρία του από τις δύο αυτές σοβαρές ασθένειες που ταλαιπωρούν εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.    

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Αμερικανός ηθοποιός, μουσικός, φωτογράφος και ζωγράφος είχε διαγνωστεί ότι πάσχει από λέμφωμα, μια μορφή καρκίνου που προσβάλλει τους λεμφαδένες, και είχε αρχίσει θεραπεία. Χάρη σε αυτήν, όπως ανάφερε σε σχετική ανάρτηση στα social media, ο όγκος υποχώρησε σημαντικά. Στην πορεία, ωστόσο, ήρθε αντιμέτωπος και με τον κορωνοϊό, που του φάνηκε ένας πολύ πιο δύσκολος αγώνας.

«Ο καρκίνος μου βρίσκεται σε ύφεση. Ο όγκος έχει συρρικνωθεί στο μέγεθος ενός βόλου», έγραψε ο 71χρονος ηθοποιός σε σχετική ανάρτηση πριν μερικές εβδομάδες. Με τον οργανισμό του εξασθενημένο από την αντικαρκινική θεραπεία, όμως, ο λαοφιλής «Dude» νόσησε και από κορωνοϊό. «Ο κορωνοϊός με διέλυσε για τα καλά. Εμβολιάστηκα πλήρως και νιώθω πολύ καλύτερα. Ο “χορός” μου με την Covid-19 έκανε τον καρκίνο μου να μοιάζει με παιχνιδάκι», έγραψε σε νέα ανάρτηση.

Υπήρχαν στιγμές που ένιωθε αφόρητο πόνο μέσα στη νύχτα, ενώ πίστευε πως πλησίαζε «τις πύλες του παραδείσου», όπως είπε χαρακτηριστικά. «Αυτή η τριβή με τη θνητότητα μου έδωσε ένα δώρο, κατάλαβα πως η ζωή είναι μικρή και όμορφη. Η αγάπη γύρω μας είναι διαθέσιμη κάθε στιγμή», κατέληξε ο Τζεφ Μπρίτζες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This