Γερμανία: Ζαχαροπλάστης «αποχαιρετά» τη Μέρκελ, μετατρέποντάς την σε… αμυγδαλωτό!

Συλλεκτική έκδοση με περίπου 500 κομμάτια. Προλάβετε!

Must Read

Με τις καλύτερες των αναμνήσεων -για τους Γερμανούς, τουλάχιστον- αφήνει τον… θώκο της καγκελαρίας η Άνγκελα Μέρκελ, μετά από 16 καθοριστικά χρόνια, και ένας παρασκευαστής χειροποίητων παραδοσιακών αμυγδαλωτών, αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί, ετοιμάζοντας μια σειρά γλυκισμάτων με τη… μορφή της!         

«Η κυρία Μέρκελ είναι μια ειδική έκδοση. Θα φτιάξουμε περίπου 500 κομμάτια», δήλωσε ο ο Τόμας Τσούμπερ, ο διευθυντής της εταιρείας «Odenwaelder Marzipan», στη Βαυαρία. «Είναι ένα αναμνηστικό για τους υποστηρικτές, αλλά και για τους μη υποστηρικτές της Άνγκελας Μερκελ, η οποία παραιτείται και ολοκλήρωσε την υπηρεσία της. Και για αυτό ελπίζουμε ότι ο καθένας θα την βάλει κάπου στο σπίτι του», είπε, με τον ίδιο να θεωρεί, πάντως, πως με αυτό τον τρόπο θα «γλυκάνει» το τέλος μιας εποχής.

«Τα φτιάξαμε έτσι ώστε να κρατάνε για δύο χρόνια, ούτως ώστε ο κόσμος μπορεί να παρατείνει τη θητεία της», πρόσθεσε χαριτολογώντας, συμπληρώνοντας πως η οκταμελής ομάδα των ζαχαροπλαστών που θα ασχοληθεί με το project, θα χρειαστεί δύο ημέρες για να ολοκληρώσει τα οκτώ στάδια παρασκευής της πρώτης παρτίδας των «αμυγδαλωτών Μέρκελ».

  • Δείτε τα… ανγκελικά αμυγδαλωτά:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This