Νεκρούς και τραυματίες άφησαν πίσω τους τα 5,4 Ρίχτερ στην Κίνα (video)

Στην ίδια περιοχή που το 2008 ο σεισμός των 7,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, άφησε πίσω του 87.000 νεκρούς και αγνοούμενους!

Must Read

Σεισμός «χτύπησε» την επαρχία Σιτσουάν στην Κίνα, την ίδια περιοχή που το 2008 ο σεισμός των 7,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, άφησε πίσω του 87.000 νεκρούς και αγνοούμενους!

Ο σημερινός σεισμός ήταν σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής 5,4 Ρίχτερ, όμως το Κέντρο Σεισμικών Δικτύων της Κίνας έδωσε 6 Ρίχτερ. Το επίκεντρο του σεισμού ήταν περίπου 120 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης των 30 εκατομμυρίων Τσονγκτσίνγκ, ενώ το εστιακό του βάθος μόλις 10 χλμ.

Από τον σεισμό μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί τρεις νεκροί, χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες από τις κινεζικές Αρχές, αλλά υπάρχουν και δεκάδες τραυματίες.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως είναι πιθανό να υπάρχουν σημαντικές ζημιές και η καταστροφή να είναι εκτεταμένη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This