Μητέρα κατηγορείται ότι σκότωσε τα τρία παιδιά της στην Νέα Ζηλανδία (video)

Must Read

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι τρία μικρά κοριτσάκια στην Νέα Ζηλανδία βρήκαν φρικτό θάνατο, πιθανότατα από τα χέρια της ίδιας τους της μητέρας. Μάλιστα, τα παιδιά βρέθηκαν νεκρά από τον πατέρα τους, μόλις μία εβδομάδα αφότου η οικογένεια είχε μετακομίσει στην χώρα από την Νότια Αφρική.

Σύμφωνα με την Evening Standard, βασική ύποπτη για τον θάνατό τους, ο οποίος εξετάζεται ως ανθρωποκτονία, είναι η μητέρα των κοριτσιών, η 40χρονη Lauren Dickson, η οποία φέρεται να έπνιξε τα δίδυμα κορίτσια της Maya και Carla, 3 ετών και την 7χρονη αδελφή τους Lian, στην περιοχή Parkside, ένα προάστιο του Timaru στη Νέα Ζηλανδία.

«Συμβαίνει στα αλήθεια αυτό;»

Όπως έγινε γνωστό, η οικογένεια είχε μόλις μετακομίσει στη χώρα από τη Νότια Αφρική, και παρέμενε σε καθεστώς καραντίνας, όπως προβλέπεται για όσους εισέρχονται στη χώρα, σύμφωνα με τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας. Ο πατέρας, Graham Dickson, ορθοπεδικός, βρήκε τα κορίτσια του νεκρά μέσα στο σπίτι όταν επέστρεψε στο σπίτι λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Πέμπτης. Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται να μην πίστευε όσα έβλεπε, λέγοντας στους αστυνομικούς: «Συμβαίνει στα αλήθεια αυτό;».

Γείτονες κατέθεσαν πως αρχικά άκουσαν κλάματα και μετά έναν γδούπο. Λίγες ώρες μετά άκουσαν τον πατέρα να ουρλιάζει και να φωνάζει στη θέα των νεκρών παιδιών του. O Graham κάλεσε άμεσα το ασθενοφόρο αλλά ήταν ήδη αργά για τα παιδιά. Η Αστυνομία ερευνά τα αίτια του εγκλήματος, ενώ ανακοίνωσε πως η μητέρα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εύθραυστος ψυχικός της κόσμος δεν άντεξε τον εγκλεισμό της καραντίνας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η επίδραση του «sailing ship effect» στη σύγχρονη κοινωνία

Η βιομηχανία, η πολιτική και οι κοινωνικές δομές

More Articles Like This