Γκάμπι Πετίτο: Θρίλερ με το πτώμα που εντοπίστηκε – Το FBI εισέβαλλε στο σπίτι των γονιών του συντρόφου της

Η σορός βρέθηκε στο σημείο όπου είχε εξαφανιστεί η νεαρή Αμερικανίδα

Must Read

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ο πλανήτης το θρίλερ με την εξαφάνιση της Γκάμπι Πετίτο στις ΗΠΑ, μετά την μακάβρια ανακάλυψη σορού που φαίνεται να ταιριάζει στην περιγραφή της.

Το πτώμα που πιθανόν ανήκει στη νεαρή Αμερικανίδα εντοπίστηκε στο εθνικό πάρκο Grand Teton του Γουαϊόμινγκ με τον πράκτορα του FBI, Τσαρλς Τζόουνς να αναφέρει δακρυσμένος:

«Όπως μπορεί να φανταστεί κάθε γονιός, αυτή είναι μια αδιανόητη δύσκολη στιγμή για την οικογένειά της Η αιτία του θανάτου της παραμένει αδιευκρίνιστη» είπε μιλώντας στο BBC, διευκρινίζοντας ότι εκκρεμούν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις για να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του πτώματος.

Οι έρευνες των αμερικανικών αρχών ξεκίνησαν όταν δηλώθηκε η εξαφάνιση της νεαρής γυναίκας την 11η Σεπτεμβρίου, ενώ βρισκόταν σε διακοπές μαζί με τον άνδρα που είχε αρραβωνιαστεί.

Η Γκάμπι είχε μιλήσει τελευταία φορά με την οικογένειά της ενώ βρισκόταν στο εθνικό πάρκο Grand Teton στο Ουαϊόμινγκ, στο σημείο δηλαδή που εντοπίστηκε το πτώμα που ταιριάζει στην περιγραφή της.

Ο σύντροφός της Λόντρι που θεωρήθηκε ύποπτος από την πρώτη στιγμή, δεν παρουσιάστηκε στις αρχές και αρνήθηκε να συνεργαστεί με την αστυνομία. Ο Μπράιαν Λόντρι δεν «εκδήλωσε καμία βούληση να απαντήσει στις ερωτήσεις των ερευνητών» και δεν «παρείχε χρήσιμες πληροφορίες» ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Όπως αποδείχτηκε, η Γκάμπι είχε καταθέσει καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία στην αστυνομία της Γιούτα τον Αύγουστο, σε βάρος του αρραβωνιαστικού του.

Σήμερα, το FBI εισέβαλλε στο σπίτι των γονιών του Μπράιαν Λόντρι, με την Daily Mail να αναφέρει ότι συνελήφθησαν. Σε ανακοίνωσή του το FBI αναφέρει ότι «εκτελεί σήμερα δικαστικό ένταλμα έρευνας στην κατοικία Λόντρι στο North Port, FL σχετικά με την έρευνα της Γκάμπριελ Πετίτο» και προσθέτει ότι δεν μπορεί να δώσει παραπάνω πληροφορίες γιατί η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This