Κυπριακά ΜΜΕ ανήγαγαν σε… καταζητούμενο ηλικιωμένο που πιθανόν να έκλεψε κάτι!

Must Read

Μια ανακοίνωση της κυπριακής Αστυνομίας η οποία αναφερόταν σε υπόθεση κλοπής σε ένα αρτοποιείο στη Λευκωσία και αναζητούσε στοιχεία για άγνωστο πρόσωπο, δημοσιεύοντας μάλιστα και τη φωτογραφία του, έγινε μείζον θέμα από κυπριακά ΜΜΕ, αλλά και από παραρτήματα ελληνικών, λες και επρόκειτο για το κυνήγι του… Αλ Καπόνε.

Οι φωτογραφίες που δόθηκαν από την Αστυνομία από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, δείχνουν απλά έναν ηλικιωμένο να είναι έξω από το αρτοποιείο και στη συνέχεια τον δείχνουν να βγαίνει κρατώντας μια σακούλα ψωμί.

Ακόμα και να έκλεψε κάτι, που σύμφωνα με διευκρινιστική δήλωση της κυπριακής αστυνομίας (μετά από την κατακραυγή που δέχθηκε στα social media) «ΔΕΝ αφορά είδη αρτοποιείου (όπως ψωμί κλπ, που είναι αδίκημα επίσης), αλλά προσωπική περιουσία προσώπου, το οποίο και κατάγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία», οι τίτλοι τύπου «Καταζητείται για κλοπή από αρτοποιείο – Τον είδατε;», «Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για κλοπή από αρτοποιείο», «Αναζητείται για υπόθεση κλοπής από αρτοποιείο», «Φωτό: Είδατε τον ηλικιωμένο που αναζητείται για κλοπή από αρτοποιείο;» είναι πραγματικά αστείοι.

Όπως αστεία είναι και η κίνηση της κυπριακής αστυνομίας, η οποία έδωσε φόρα παρτίδα στη δημοσιότητα μια φωτογραφία ενός πολίτη, ο οποίος μπορεί να έκλεψε, μπορεί και όχι. Εδώ δολοφόνοι και βιαστές προστατεύονται από τη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους, αλλά τον ηλικιωμένο δεν είχαν πρόβλημα να τον εκθέσουν.

Χαμός στα social media

Από τη στιγμή που οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κατάλαβαν τι συνέβη, έσπευσαν να στηλιτεύσουν το γεγονός. Καταφέρθηκαν εναντίον των ΜΜΕ, αλλά και της αστυνομίας, για τη στάση τους απέναντι στο συγκεκριμένο γεγονός.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λωρίδα της Γάζας: Εντείνονται οι διαπραγματεύσεις για ανακωχή – Προγραμματίστηκαν συναντήσεις

Την ώρα που ο φόβος για λιμό στην Λωρίδα της Γάζας εντείνεται και ενώ ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ...

More Articles Like This