Γερμανικές εκλογές: Επική γκάφα από τον Λάσετ του CDU – Πρόδωσε τι ψήφισε… on camera! (video)

Δίπλωσε με λάθος τρόπο το ψηφοδέλτιό του και τον «σταύρωσαν» τα social media

Must Read

Ανήμερα της πολυαναμενόμενης εκλογικής αναμέτρησης στη Γερμανία και ο Άρμιν Λάσετ του CDU, υπέπεσε σε μία ακόμη γκάφα ολκής!

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ και ήδη κάνουν… πάρτι επ’ αυτού τα social media, ο υποψήφιος για την Καγκελαρία με τους Χριστιανοδημοκράτες, «κατάφερε» να διπλώσει με λάθος τρόπο το ψηφοδέλτιό του, με αποτέλεσμα οι κάμερες που βρίσκονταν στο εκλογικό κέντρο να καταγράψουν την -υποτίθεται μυστική- ψήφο του.

Σύμφωνα με τους γερμανικούς κανόνες για τις εκλογές, οι ψηφοφόροι πρέπει να διατηρούν κρυφή την επιλογή τους, μέχρι τη στιγμή που θα φύγουν από το εκλογικό κέντρο. Παρ’ όλα αυτά, ο επίτροπος εκλογών δήλωσε ότι δεν θα ακυρωθεί η ψήφος του. Όπως αναμενόταν, χρήστες του Twitter δεν έχασαν την ευκαιρία να… διασύρουν διαδικτυακά τον επικεφαλής του CDU για την γκάφα του.

Για την ιστορία, πάντως, ας αναφέρουμε πως, όπως γίνεται ολοφάνερο κι από τα σχετικά πλάνα, ο Λάσετ έδωσε και τις δύο ψήφους που δικαιούται στους Χριστιανοδημοκράτες (CDU).

Ως φαίνεται, οι κάμερες πάντα προκαλούν αμηχανία στον υποψήφιο διάδοχο της Άνγκελα Μέρκελ, αν κρίνουμε και από το περιστατικό που έλαβε χώρα το καλοκαίρι που μας πέρασε, όπου ο τηλεοπτικός φακός τον είχε καταγράψει να γελά, ενώ ανακοινωνόταν πως από τα φυσικά φαινόμενα είχαν χάσει τη ζωή τους 141 άτομα. Μάλιστα, από εκείνη τη στιγμή και έπειτα ξεκίνησε ο κατήφορος του CDU στις δημοσκοπήσεις

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This