Μετά τον θάνατο 20χρονης η Σλοβενία βάζει «στοπ» στο Johnson & Johnson

Εισήχθη τη Δευτέρα σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο και παρουσίασε εγκεφαλική αιμορραγία και θρομβώσεις

Must Read

Ο θάνατος μιας 20χρονης κοπέλας στη Σλοβενία οδήγησε την κυβέρνηση στην απόφαση να να αναστείλει προληπτικά το εμβόλιο Janssen, που παράγει η θυγατρική του αμερικανικού ομίλου Johnson & Johnson.

«Ενδέχεται να υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στον εμβολιασμό και στον θάνατο» της 20χρονης, ανέφερε η επικεφαλής της επιτροπής των ειδικών που συμβουλεύει την σλοβενική κυβέρνηση, Μπογιάνα Μπέοβιτς. Ο δε υπουργός Υγείας της χώρας, Γιάνες Ποκλούκαρ, δήλωσε ότι «σταματάμε προσωρινά, ωσότου να ξεκαθαριστούν όλες οι λεπτομέρειες για την περίπτωση αυτή».

Η 20χρονη εισήχθη τη Δευτέρα σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, λίγες μέρες αφότου είχε εμβολιαστεί με το συγκεκριμένο σκεύασμα και παρουσίασε εγκεφαλική αιμορραγία και θρομβώσεις τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη.

Το βράδυ της Τετάρτης στη Λιουμπλιάνα μαζεύτηκαν διαδηλωτές, ανάμεσά τους και ο πατέρας της κοπέλας, καταγγέλλοντας την υγειονομική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση και μάλιστα σημειώθηκαν επεισόδια και οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε χρήση δακρυγόνων για να τους διαλύσουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This