Ιταλία: Ιδιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη δίπλα σε σταθμό του μετρό – Νεκροί και οι 8 επιβαίνοντες, ανάμεσα τους και ένα παιδί (video)

Οι κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι άκουσαν έναν μεγάλο θόρυβο και στη συνέχεια είδαν να υψώνονται τεράστιες φλόγες

Must Read

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Ιταλία, όταν ένα ιδιωτικό αεροσκάφος – τύπου Piper – κατέπεσε δίπλα στο σταθμό του μετρό Σαν Ντονάτο του Μιλάνου, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οκτώ άτομα, αναμεσά τους και ένα παιδί.

italy

Όπως μάλιστα μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο Sky Italia ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ένα παιδί. Και οι οκτώ επιβαίνοντες έχασαν τη ζωή τους κατά την πρόσκρουση σε κτήριο της περιοχής Σαν Ντονάτο. Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι στο αεροσκάφος επέβαιναν πέντε επιβάτες και ο πιλότος.

Νεκροί είναι ο κυβερνήτης, ο συγκυβερνήτης και έξι επιβάτες. Ανάμεσά τους και ένα μικρό παιδί.

Οι κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι άκουσαν έναν μεγάλο θόρυβο και στη συνέχεια είδαν να υψώνονται τεράστιες φλόγες.

Το αεροσκάφος έπεσε 11 λεπτά μετά την απογείωσή του απο το αεροδρόμιο του Μιλάνου, Λινάτε. Προορισμός του ήταν η Σαρδηνία, αλλά φέρεται να άλλαξε ξαφνικά ρότα.

Το αεροσκάφος κατέπεσε πολύ κοντά σε σταθμό του μετρό, σε κτήριο στο οποίο δουλεύουν και αναπαύονται οδηγοί των μέσων μεταφοράς του Μιλάνου. Το συγκεκριμένο κτήριο, σήμερα το μεσημέρι, ήταν άδειο.


Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και κατάφερε να σβήσει την πυρκαγιά που ξέσπασε στο οίκημα. Η Εισαγγελία του Μιλάνου ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This