Παραλήρημα Ακάρ για την ελληνογαλλική συμμαχία: «Η Ελλάδα δεν θα αποκτήσει ποτέ υπεροχή»

Η συμμαχία Ελλάδας - Γαλλίας προκάλεσε παραλήρημα στην Τουρκία

Must Read

Με νέες προκλητικές δηλώσεις μετά την ψήφιση της ελληνογαλλικής συμφωνίας, ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ επιχειρεί να διαστρεβλώσει ξανά την πραγματικότητα.

Ο Ακάρ υποστήριξε ότι είναι Έλληνες πολιτικοί είναι αυτοί που «με επιθετική ρητορική προσπαθούν να αυξήσουν την ένταση», ενώ υποστήριξε ότι είναι «μάταιη» η αγορά των των φρεγατών Belharra καθώς η Ελλάδα δεν πρόκειται να αποκτήσει ποτέ υπεροχή έναντι της χώρας του: 

«Η Ελλάδα δεν θα αποκτήσει ποτέ υπεροχή σε βάρος της Τουρκίας» δήλωσε και πρόσθεσε θέλοντας να υποτιμήσει την ελληνογαλλική συμμαχία: «η Ελλάδα με την προώθηση κάποιων χωρών έχει προωθήσει την αγάπη στα εξοπλιστικά προγράμματα. Μάταιες προσπάθειες. Η ιστορία και οι αριθμοί δεν δείχνουν σε αυτή την κατεύθυνση».

Μάλιστα ο Ακάρ τη στιγμή που η χώρα του βουλιάζει οικονομικά, υποστήριξε ότι «οι Έλληνες έχουν χρέη και δυσκολεύουν την οικονομία με τις κινήσεις τους».

Μάλιστα με άκρως προκλητικό ύφος ο Τούρκος υπουργός Άμυνας μιλώντας για το γαλλικό ερευνητικό Nautical Geo υποστήριξε ότι: «δεν θα επιτρέψουμε τις έρευνες όπως δεν το επιτρέψαμε ανατολικά της Κρήτης».

Τέλος, ο Ακάρ σχολίασε την παρουσία του Νίκου Χαρδαλιά στις Οινούσσες ως «προκλητική άσκηση» και «προβοκάτσια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This