Συντριβή αεροσκάφους κοντά σε σχολείο στο Σαντέ της Καλιφόρνια (video)

Τουλάχιστον δύο οι νεκροί

Must Read

Ένα αεροσκάφος συνετρίβη κοντά σε σχολείο στο Σαντέ της Καλιφόρνια, αφού πρώτα κατέστρεψε σε αρκετά κτήρια. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις παλεύουν με τις φλόγες στο έδαφος. Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι δύο τραυματίστηκαν, δήλωσαν οι πυροσβέστες.

Το αεροπλάνο συνετρίβη σε κατοικημένη γειτονιά στο Σαντέ, μια προαστιακή περιοχή της κομητείας Σαν Ντιέγκο. Πλάνα από το σημείο υποδηλώνουν ότι μια σειρά από κτήρια καταστράφηκαν κατά τη συντριβή, η οποία πραγματοποιήθηκε λίγα τετράγωνα μακριά από το λύκειο της περιοχής.

Όλοι οι μαθητές του σχολείου αναφέρθηκαν ασφαλείς, αν και μέτρα lockdown τέθηκαν σύντομα σε ισχύ στο συγκρότημα. Εν τω μεταξύ, οι φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ένα κατεστραμμένο σημείο συντριβής και μαύρο καπνό να ανεβαίνει στον ουρανό.

Ο επικεφαλής της πυροσβεστικής Τζον Γκάρλοου δήλωσε στο ABC News ότι το αεροπλάνο ήταν ένα μικρό δικινητήριο σκάφος που χτύπησε σε ένα φορτηγό της UPS και σε τουλάχιστον ένα σπίτι.

*φωτό: στιγμιότυπο από βίντεο του FOX 5 San Diego

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This