Ντιέγκο Μαραντόνα: Διέρρευσε βίντεο που τον δείχνει στο κρεβάτι αγκαλιά με μια 16χρονη! (video)

Η κοπέλα υπέβαλε μήνυση για σωματεμπορία και εκμετάλλευση ανηλίκου

Must Read

Ότι την «έσυρε» σε σχέση όταν ήταν μόλις 16 χρονών, κατηγορεί τον μακαρίτη Ντιέγκο Μαραντόνα η 37χρονη (σήμερα) Κουβανή Μέιβις Αλβάρεζ, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, πως την κρατούσε «αιχμάλωτη» για 3 ολόκληρους μήνες σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου και την έκρυβε, καθώς την είχε φέρει παράνομα στην Αργεντινή, μέσω κυκλώματος σωματεμπορίας

Μάλιστα, η 37χρονη Κουβανή, η οποία έχει υποβάλλει μήνυση για σωματεμπορία και εκμετάλλευση ανηλίκου κατά των συνεργατών του Μαραντόνα, εμφανίζεται ως 16χρονο κορίτσι σε ένα βίντεο στο πλευρό του αείμνηστου σούπερ σταρ της «στρογγυλής θεάς», με τον οποίο τη βλέπουμε να ξαπλώνει στο κρεβάτι, με τον Ντιεγκίτο να μένει κάποια στιγμή ημίγυμνος, ενώ στο ίδιο δωμάτιο βρίσκονται και κάποιοι από τους συνεργάτες του.

https://twitter.com/neveruser1/status/1445099292256083974

Όπως υποστηρίζει η Αλβάρεζ, η γνωριμία τους έγινε το Φεβρουάριο του 2000 στην Κούβα, όπου ο Μαραντόνα είχε βρεθεί για αποτοξίνωση από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, καθώς μόλις ένα μήνα νωρίτερα είχε νοσηλευτεί στην Ουρουγουάη μετά από υπερβολική δόση, με την ίδια να πέφτει θύμα όχι μόνο των σεξουαλικών ορέξεών του, αλλά και των παθών του, καθώς δεν δυσκολεύτηκε να τη ρίξει στα ναρκωτικά!

  • Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This