Αποκαλυπτική έκθεση του CDC δείχνει ότι το εμβόλιο της Moderna υπερέχει της Pfizer

Must Read

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η σύσκεψη του FDA για το εάν θα εγκριθεί η τρίτη δόση για το εμβόλιο της MODERNA, μία πολύ ενδιαφέρουσα αναφορά έρχεται στην δημοσιότητα.

Η ισχύς του Moderna κατά της σοβαρής νόσησης διατηρήθηκε καλύτερα με την πάροδο του χρόνου σε σύγκριση με αυτή του εμβολίου της Pfizer, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC).

Στα έγγραφα που κυκλοφόρησαν την Τρίτη, η Moderna δεν υποστήριξε ότι το εμβόλιο της απαιτεί αναμνηστική δόση για την πρόληψη σοβαρής νόσησης ή νοσηλείας. Αντ ‘αυτού, επικέντρωσε τα επιχειρήματά της στην πρόληψη της μόλυνσης και των ήπιων έως μέτριων συμπτωμάτων. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το εμβόλιο της Moderna παρέχει επαρκή προστασία σε βάθος χρόνου.

Δεδομένου ότι το εμβόλιο του Moderna φαίνεται ότι εξακολουθεί να προστατεύει από την πιθανότητα σοβαρής νόσησης, τουλάχιστον ορισμένα μέλη της επιτροπής αναμένεται να μην προτείνουν την τρίτη δόση. Ο Δρ Peter J. Hotez, ειδικός εμβολίων στο Ιατρικό Κολέγιο Baylor, δήλωσε ότι «ίσως θα πρέπει να περιμένουμε λίγο περισσότερο για τη Moderna, να διαπιστώσουμε το χρονικό διάστημα που φθίνει η προστασία που παρέχει πριν προτείνουμε την Τρίτη δόση».

Το εύλογο ερώτημα λοιπόν μετά από αυτή την εξέλιξη, είναι γιατί οι περισσότερες κυβερνήσεις των χωρών, έχουν τέτοια εμμονή στο εμβόλιο της Pfizer.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This