«Γιατί μου δώσατε όπλο με αληθινές σφαίρες;» σπάραζε ο Άλεκ Μπάλντγουιν (video)

Ποιος μπορεί να ευθύνεται για το τραγικό δυστύχημα

Must Read

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο γνωστός ηθοποιός Άλεκ Μπάλντγουιν ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος την διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς, ενώ ταυτόχρονα τραυμάτισε και τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα, κατά την διάρκεια των γυρισμών της ταινίας Rust που γυριζόταν για το Netflix.

Συντετριμμένος ο γνωστός ηθοποιός παραμιλούσε μετά το τραγικό δυστύχημα: «Γιατί μου δώσατε όπλο με αληθινές σφαίρες;» έλεγε ενώ έκλαιγε συντετριμμένος που έγινε ο δολοφόνος κατά λάθος, στερώντας τη ζωή της 42χρονης Χάτσινς.

https://twitter.com/gajalasonic/status/1451382937459601441

Όπως έγινε γνωστό, λίγες ώρες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, ο 48χρονος Τζόελ Σόουζα, πήρε εξιτήριο και είναι είναι καλά στην υγεία του.

Ενώ η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει σαφείς πληροφορίες για το πώς κατέληξε να είναι τραυματίσει θανάσιμα την 42χρονη ένα όπλο το οποίο υποτίθεται έπρεπε να είναι γεμάτο με άσφαιρα, για τις ανάγκες της ταινίες.

Ο ηθοποιός παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό και έδωσε κατάθεση χωρίς να πραγματοποιηθεί κάποια σύλληψη.

Οι αρχές εξετάζουν αν κάποιος έβαλε μέσα στο όπλο πραγματικές σφαίρες ή αν το μπαρούτι που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων εκτόξευσε κάποιου είδους θραύσμα το οποίο τραυμάτισε θανάσιμα την Χάτσινς. Οι τελευταίες ανακοινώσεις τους αναφέρουν ότι η έρευνα είναι σε εξέλιξη και ακόμα δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εις βάρος κανενός προσώπου. «Οι ντετέκτιβ ερευνούν πώς σημειώθηκε το δυστύχημα αλλά και τι είδους βλήμα εκτοξεύτηκε από το όπλο» αναφέρεται σε τελευταία ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας.

«Έπρεπε να το ελέγξουν πριν το παραδώσουν»

Ο Mάικ Τριστάνο γνωστός οπλοποιός του Χόλιγουντ μιλώντας μιλώντας στη Dailymail, τόνισε ότι απόλυτη ευθύνη για την ασφάλεια των όπλων στα γυρίσματα ταινιών ανήκει στον οπλοστάσιο. «Θα έπρεπε να υπήρχαν άσφαιρα στο όπλο, η δουλειά του στρατιωτικού οπλισμού είναι να το ελέγξει πριν παραδώσει το όπλο» δήλωσε ο Τρίστανο αφήνοντας αιχμές ότι πρόκειται για λάθος των υπευθύνων που παρέδωσαν όπλα στην παραγωγή και ότι πιθανόν το όπλο να είχε μέσα στο όπλο να υπήρχε φραγμένη σφαίρα.

Η «προφητική» ανάρτηση

Την ίδια ώρα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια ανάρτηση του ηθοποιού από το 2017 όταν είχε σχολιάσει τον θάνατο ενός νεαρού άνδρα από αστυνομικό, μετά από λογομαχία που είχαν έξω από σούπερ μάρκετ. «Πώς είναι να σκοτώνεις κάποιον κατά λάθος» είχε γράψει τότε ο ηθοποιός.

https://twitter.com/AlecBaldwln____/status/911425278123048960

Δείτε επίσης: Συντετριμμένος ο Άλεκ Μπάλντγουιν που πυροβόλησε και σκότωσε την Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα ταινίας (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This