La Casa de Papel: Τουρκική εφημερίδα κατά ηθοποιού της σειράς επειδή φωτογραφήθηκε με τη γυναίκα του Ντεμιρτάς

Must Read

Η ισλαμιστική τουρκική εφημερίδα Yeni Akit ανέφερε ότι η ηθοποιός του La Casa de Papel, Ιτσιάρ Ιτούνιο Μαρτίνεζ, επαίνεσε το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK), το οποίο η Άγκυρα αποκαλεί τρομοκρατική οργάνωση, κατά τη διάρκεια μιας προώθησης ταινίας στην Κωνσταντινούπολη.

Η Μαρτίνεζ βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για τη νέα ταινία του Metin Yeğin, «Grev», στην οποία πρωταγωνιστεί και συναντήθηκε με την Μπασάκ Ντεμιρτάς, σύζυγο του φυλακισμένου πρώην συμπροέδρου του φιλοκουρδικού Δημοκρατικού Κόμματος των Λαών (HDP), Σελαχατίν Ντεμιρτάς.

«Είναι ακόμα πιο γλυκιά από ό,τι φαίνεται στην οθόνη. Και έχουμε τόσα κοινά προβλήματα και ευχές με την αγαπητή Ιτσιάρ», έγραψε η Ντεμιρτάς για τη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Twitter.

Η ισλαμική ακροδεξιά Yeni Akit, επέκρινε τη συνάντηση, λέγοντας ότι η Μαρτίνεζ ήταν περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της στο La Casa de Papel, που μεταδόθηκε στο Netflix, σχολιάζοντας: «Αυτή είναι μια από τις πλατφόρμες όπου επιβάλλεται η ακολασία».

Χρησιμοποίησε επίσης τον ρόλο της Μαρτίνεζ στη σειρά ως τρόπο να την προσβάλει: «Εκπλησσόμαστε; Η λησταρχίνα του La Casa De Papel επαίνεσε τους τρομοκράτες του PKK!» έγραψε η Yeni Akit.

Και ανέφερε ακόμα: «Η Μαρτίνεζ, που αποκαλύφθηκε ότι είναι λάτρης της τρομοκρατίας, έδωσε μια συνέντευξη στο μέσο ενημέρωσης του PKK Yeni Yaşam όπου κολάκευε τις γυναίκες τρομοκράτες στη Ροζάβα».

Στην πραγματικότητα βέβαια, η ηθοποιός απλά είπε ότι ο αγώνας των Κούρδισσων για ελευθερία, θεωρείται ως έμπνευση στην πατρίδα της, την Ισπανία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This