Συγγνώμη για τον Τραμπ ζήτησε ο Μπάιντεν από τους ηγέτες στη Σύνοδο του ΟΗΕ για το κλίμα

Διαβεβαίωσε ότι μόλις επιστρέψει στον Λευκό Οίκο θα επαναφέρει τις ΗΠΑ στη Συμφωνία του Παρισιού

Must Read

Για τον προκάτοχό του Ντόναλντ Τραμπ απολογήθηκε ο Τζο Μπάιντεν, ζητώντας συγνώμη από τους ηγέτες στη Σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή.

Το συγνώμη αφορούσε την αποχώρηση των ΗΠΑ από τη Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα, απόφαση που είχε πάρει ο Τραμπ. «Υποθέτω ότι δεν θα ‘πρεπε να απολογηθώ, αλλά ζητώ συγγνώμη για το γεγονός ότι οι ΗΠΑ αποχώρησαν από τη Συμφωνία του Παρισιού και αυτό μας καθυστέρησε», είπε χαρακτηριστικά.

Στη Σύνοδο ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε ότι αποτελεί μια «τεράστια ευκαιρία» για την παγκόσμια οικονομία η μάχη κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Και διαβεβαίωσε ότι μόλις επιστρέψει στον Λευκό Οίκο θα επαναφέρει τις ΗΠΑ στη Συμφωνία του Παρισιού, έτσι ώστε να περιοριστεί η υπερθέρμανση κατά τουλάχιστον 1,5 βαθμό Κελσίου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This