«Νιώθουμε τη Μακεδονία και μόνο τη Μακεδονία ως πατρίδα μας», δήλωσε προκλητικά ο αρχηγός του VMRO

Μετά τις εξελίξεις στο γειτονικό κρατίδιο έχει ήδη καταπέσει η Συμφωνία των Πρεσπών

Must Read

Οι εξελίξεις στα Σκόπια μετά την παραίτηση Ζάεφ, ουσιαστικά αποτελούν και την ταφόπλακα στη Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία μόνο εμείς επιμένουμε να τηρούμε ευλαβικά!

Όπως δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου προκλητικά ο αρχηγός του VMRO της αντιπολίτευσης στα Σκόπια, Χρίστιαν Μίτσκοσκι, αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών:

«Μας αρέσει αυτή η πραγματικότητα; Όχι δεν μας αρέσει, σας λέω ότι δεν μας αρέσει. Όμως εάν αυτή η πραγματικότητα δεν γίνει σεβαστή στο πλαίσιο της διοικητικής λειτουργίας των θεσμικών οργάνων του κράτους, τότε θα έχουμε πρόβλημα με άλλες περιπτώσεις – με την εισαγγελία, τη δικαιοσύνη κλπ. Εάν με ρωτάτε αν θα εργαστούμε προκειμένου αυτή την πραγματικότητα, μία μέρα που θα έχουμε την ευκαιρία να την αλλάξουμε, σας λέω ναι θα εργαστούμε να την αλλάξουμε. Αλλά στην παρούσα φάση αυτή είναι η πραγματικότητα στην οποία λειτουργούμε όλοι εμείς ως πολίτες της ‘Μακεδονίας’ και αυτή η πραγματικότητα είναι τόσο οδυνηρή, ταπεινωτική για όλους εμάς που νιώθουμε τη ‘Μακεδονία’ και μόνο τη ‘Μακεδονία’ ως πατρίδα μας».

Είναι η ώρα να καταγγείλουμε πρώτοι εμείς τη Συμφωνία, από τη στιγμή που στα Σκόπια ήδη δεν την τηρεί ουδείς!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This