Ο απαγωγέας της 4χρονης Κλίο είχε αρρωστημένη εμμονή με τις κούκλες – Προκαλούν ανατριχίλα οι φωτογραφίες 

Διατηρούσε πολλά ψεύτικα προφίλ στα social media

Must Read

Στοιχεία που προκαλούν ανατριχίλα έφερε στο φως η βρετανική Daily Mail για τον 36χρονο άνδρα που απήγαγε την 4χρονη Κλίο Σμιθ για πάνω από 18 ημέρες.

Ο 36χρονος Τέρι Κέλι εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον δικαστηρίου στο Καρνάρβον και σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για αρπαγή παιδιού κάτω των 16 ετών με χρήση βίας ή εξαπάτησης, αλλά και για σωρεία άλλων αδικημάτων.

Ο άνδρας που απήγαγε το μικρό κοριτσάκι το οποίο θύμισε την περίπτωση της μικρής Μαντλίν, φαίνεται ότι είχε εμμονή με τις παιδικές κούκλες Bratz οι οποίες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στα μικρά κοριτσάκια, ενώ ταυτόχρονα διατηρούσε πολλούς ψεύτικους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε μια από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail, ο δράστης ποζάρει σε ένα δωμάτιο γεμάτο με κούκλες, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί εάν κρατούσε εκεί αιχμάλωτο το τετράχρονο παιδί.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 36χρονος χθες δέχτηκε επίθεση από συγκρατούμενό του, o οποίος έγινε έξαλλος όταν έμαθε ποιος ήταν, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι. Aπό πλευράς της η αστυνομία της Δυτικής Αυστραλίας ανακοίνωσε ότι ο δράστης αυτοτραυματίστηκε. 

Πώς έφτασαν στα ίχνη της 4χρονης

Μια πληροφορία, ένα αυτοκίνητο και τα δεδομένα ενός κινητού τηλεφώνου ήταν τα τρία κομμάτια που βοήθησαν τις αυστραλιανές Αρχές να συνδέσουν το παζλ και να φτάσουν στα ίχνη του τετράχρονου κοριτσιού που είχε εξαφανιστεί στις 16 Οκτωβρίου από κάμπινγκ στο οποίο βρισκόταν με τους γονείς του.

Η μικρή Κλίο Σμιθ, βρέθηκε σώα και αβλαβής, κλειδωμένη στο σπίτι ενός 36χρονου άτεκνου μοναχικού άνδρα, σε απόσταση μόλις δύο λεπτών από τα κεντρικά της αστυνομίας και επτά λεπτών από το σπίτι της οικογένειας Σμιθ. Οι αστυνομικοί παραβίασαν την κλειδωμένη πόρτα και μπήκαν μέσα στο σπίτι στο οποίο βρισκόταν η Κλίο και συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαβεβαίωσαν ότι ήταν απολύτως καλά στην υγεία του. Οπως ανέφερε μάλιστα η μητέρα της, η Κλίο είχε δει τη φωτογραφία της στην τηλεόραση και είπε ότι τη βρήκε «όμορφη».

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η απαγωγή της Κλίο δείχνει να μην ήταν προσχεδιασμένη, ενώ ξεκαθαρίστηκε ότι η αμοιβή του 1.000.000 δολαρίων Αυστραλίας (περίπου 640.000 ευρώ) για οποιαδήποτε πληροφορία που θα βοηθούσε στον εντοπισμό της δεν θα δοθεί σε κανέναν.

Γείτονες του 36χρονου συλληφθέντος ανέφεραν στα τοπικά ΜΜΕ ότι ο άνδρας είχε κινήσει υποψίες όταν πήγε να αγοράσει πάνες. Ακόμη, μια γυναίκα που μένει στο διπλανό σπίτι είπε ότι άκουσε κλάματα από το σπίτι του, αλλά δεν φαντάστηκε ότι θα μπορούσε να είναι η Κλίο.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της μικρούλας είχαν καθηλώσει όλη τη χώρα για σχεδόν δύο εβδομάδες και η είδηση της εύρεσής της ακολουθήθηκε από πλήθος μηνυμάτων χαράς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This