Τραγωδία στην Σιέρα Λεόνε: Συνολικά 91 νεκροί από έκρηξη σε τάνκερ πετρελαίου (video)

Must Read

Τουλάχιστον 91 άνθρωποι σκοτώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην πρωτεύουσα της Σιέρα Λεόνε, μετά από έκρηξη σε τάνκερ πετρελαίου.

Η έκρηξη σημειώθηκε στην οδό Bai Bureh στην πρωτεύουσα της Σιέρα Λεόνε, με τον διευθυντής του κεντρικού κρατικού νεκροτομείου στο Φριτάουν να κάνει λόγο για 91 πτώματα. Στα θύματα περιλαμβάνονται άνθρωποι που είχαν συγκεντρωθεί για να μαζέψουν καύσιμα που διέρρεαν από το τάνκερ.

Εικόνες και βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media δείχνουν καμένα πτώματα να κείτονται στους δρόμους, ενώ φαίνεται να καίγονται καταστήματα και σπίτια σε κοντινή απόσταση.

«Έχουμε τόσες απώλειες, καμένα πτώματα», δήλωσε από το σημείο της τραγωδίας η Μπρίμα Μπουρές Σεσέ, επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Καταστροφών. «Είναι ένα τρομερό, τρομερό δυστύχημα», πρόσθεσε. Η δήμαρχος του Φριτάουν Άκι-Σόγερ δήλωσε πως η έκταση των ζημιών δεν είναι ακόμη σαφής και συμπλήρωσε πως η Αστυνομία και ο αντιδήμαρχος βρίσκονται επιτόπου για να βοηθήσουν τους αξιωματούχους της διαχείρισης καταστροφών.

«Εκφράζω τη βαθιά μου συμπάθεια στις οικογένειες που έχασαν αγαπημένους τους και σ’ αυτούς που ακρωτηριάστηκαν ως αποτέλεσμα της έκρηξης», δήλωσε ο πρόεδρος Τζούλιους Μαάντα Μπίο. «Η κυβέρνησή μου θα κάνει τα πάντα για να υποστηρίξει τις πληγείσες οικογένειες», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This