Νέα Υόρκη: Μόνο με εμβολιασμένους το πάρτι της παραμονής Πρωτοχρονιάς στην Times Square!

Must Read

Η Times Square της Νέας Υόρκης είναι πανέτοιμη να υποδεχτεί εκ νέου όσους επιθυμούν να ξεφαντώσουν στο πάρτι της υποδοχής της Πρωτοχρονιάς, στις 31 Δεκεμβρίου 2021, αρκεί, όμως, να είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά της Covid-19, ανακοίνωσε την Τρίτη ο δήμαρχος της αμερικανικής μεγαλούπολης Μπιλ ντε Μπλάζιο.

«Μπορούμε επιτέλους να ξανασυναντηθούμε», είπε στους δημοσιογράφους ο ντε Μπλάζιο, εκφράζοντας την υπερηφάνεια του για την ανάκαμψη της πόλης της Νέας Υόρκης, έπειτα από έναν και πλέον χρόνο δυσκολιών από την πανδημία. «Θα είναι φανταστικά, θα είναι μια χαρά για αυτήν την πόλη», συμπλήρωσε.

Σε όσους επισκέπτονται την περιοχή θα ζητηθεί να επιδείξουν αποδεικτικό εμβολιασμού και μια έγκυρη ταυτότητα, εξήγησε ο ντε Μπλάζιο. Σημεία ασφαλείας θα στηθούν για να ελέγχονται τα έγγραφα όσων επιθυμούν να εισέλθουν στην Times Square για τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Πέρυσι, η πανδημία επέτρεψε μονάχα σε έναν περιορισμένο αριθμό καλεσμένων, μεταξύ αυτών εργαζομένων της πρώτης γραμμής, να παραστούν στη γιορτή και να ζήσουν από κοντά την πτώση της θρυλικής μπάλας της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, με την οποία σηματοδοτείται η έλευση του νέου έτους.

Υπό προϋποθέσεις δεκτοί και με αρνητικό τεστ PCR

«Θα ζητάμε από τους θεατές από την ηλικία των πέντε ετών, που πληρούν τις προϋποθέσεις, να είναι πλήρως εμβολιασμένοι», είπε ο Τομ Χάρις, πρόεδρος της ένωσης Times Square Alliance. «Εάν δεν μπορείτε να εμβολιαστείτε λόγω μιας αδυναμίας, θα ζητήσουμε ένα έγγραφο αρνητικού τεστ PCR 72 ωρών». «Η χρήση της μάσκας θα απαιτείται για όσους αδυνατούν να εμβολιαστούν», συμπλήρωσε.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα αυτόν τον μήνα, οι αμερικανικές υγειονομικές αρχές ενέκριναν τη χορήγηση του εμβολίου κατά της Covid-19 των Pfizer/BioNTech και για τα παιδιά ηλικίας 5-11 ετών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This