«Σκύλε έσφαξες το γιο μας», φώναζε η οικογένεια του 8χρονου που δολοφονήθηκε και θάφτηκε στην αυλή από τον γείτονά του

Ο Κλοντιάν Τσαλαμάνι απήγαγε σκότωσε και στη συνέχεια έθαψε στην αυλή του σπιτιού του τον οκτάχρονο - Χαμός στο δικαστήριο του Φιέρι.

Must Read

Τεταμένη είναι η κατάσταση στο Δικαστήριο του Φιέρι στην Αλβανία, όπου θα εμφανιστεί ο Κλόντιαν Τσαλαμάνι, ο οποίος σκότωσε τον 8χρονο Ματέο Βάσιου στο χωριό Γκρεγκάλι.

Αγανακτισμένοι είναι οι συγγενείς του μικρού αγοριού, καθώς ζητούν να παραστούν στην αίθουσα του δικαστηρίου. Αρχικά, μπήκαν βίαια στους χώρους του δικαστηρίου, επιδιώκοντας να αντιμετωπίσουν τον δολοφόνο. Αυτό οδήγησε σε συγκρούσεις με την αστυνομία.

«Σκύλε έσφαξες το γιό μας …  δεν μας αφήνετε να μπούμε στο δικαστήριο τι δικαιοσύνη είναι αυτή», φώναζαν μέλη της οικογένειας του μικρού σύμφωνα με το ReportTV.

Ο δημοσιογράφος Σπαρτάκ Κόκα ανέφερε σε αλβανική εκπομπή ότι ο Τσαλαμάνι παραδέχτηκε ότι διέπραξε το φόνο και αυτό γιατί, σύμφωνα με τον ίδιο, το 8χρονο παιδί… τον έβρισε.  Επίσης, είπε ότι ο δράστης δεν έδειξε καμία μεταμέλεια.

«Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, δήλωσε ότι έδωσε το ποδήλατο στο παιδί να παίξει, και αυτό τον έβρισε. Δεν ανέχτηκε, όπως είπε, αυτή τη χειρονομία και τον χτύπησε και τον σκότωσε και προσπάθησε να καλύψει το έγκλημα. Δεν έχει δείξει ότι έχει τύψεις. Δήλωσε ότι ας υποφέρει στη φυλακή για αυτό που έκανε», είπε ο Κόκα, ο οποίος αποκάλυψε ότι το 2012 ο Τσαλαμάνι βίασε μια 16χρονη μαζί με πολλά άλλα άτομα.

Η ακροαματική διαδικασία για τον 38χρονο ήταν προγραμματισμένη για τις 10:30 το πρωί, αλλά μέχρι τις 12:00 αυτός δεν έχει οδηγηθεί στο δικαστήριο. Η κατάσταση είναι συνεχώς τεταμένη καθώς η οικογένεια και οι συγγενείς του θύματος έχουν υποψίες ότι ο δράστης μπορεί να έχει προσαχθεί από άλλη είσοδο του δικαστηρίου.

Προσπάθησαν αργότερα να μπουν ξανά με το ζόρι, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις τους έλεγαν ότι ο Τσαλαμάνι δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στο δικαστήριο. Εκεί έχουν προσέλθει διάφοροι πολίτες του Φιέρι για να στηρίξουν την οικογένεια και τους συγγενείς του μικρού αγοριού.

Ο Τσαλαμάνι απήγαγε σκότωσε και στη συνέχεια έθαψε στην αυλή του σπιτιού του τον οκτάχρονο. Σύμφωνα με  αλβανικά ΜΜΕ, ο θείος του δολοφόνου ζήτησε να του επιβληθεί η θανατική ποινή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This