«Υβριδική επίθεση» στα σύνορα της ΕΕ από τη Λευκορωσία είδαν Μισέλ και Ούρσουλα

Στον «υβριδικό πόλεμο» του Ερντογάν γιατί έχουν μονίμως κλειστά μάτια;

Must Read

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ και η Πρόεδρος της Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν μίλησαν στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο και καταδίκασαν την «υβριδική επίθεση» στα σύνορα της ΕΕ από το καθεστώς της Λευκορωσίας.

Μάλιστα ο Σαρλ Μισέλ ανακοίνωσε πως στη μαύρη λίστα θα ενσωματωθούν εκ νέου πρόσωπα και φορείς που εμπλέκονται με την εργαλειοποίηση των μεταναστών, όπως ο εθνικός αερομεταφορές της Λευκορωσίας. Και δεν έχασε την ευκαιρία να εξάρει την συνεργασία με την Τουρκία, καθώς οι Τουρκικές αερογραμμές δεν θα κάνουν ταξίδια από την Κωνσταντινούπολη προς το Μινσκ, για να μην μεταφέρονται μετανάστες!

Η δε Ούρσουλα τόνισε ότι το καθεστώς Λουκασένκο εκμεταλλεύεται τον πόνο ανθρώπων και τους χρησιμοποιεί για πολιτικούς σκοπούς. Ανέφερε επίσης ότι πολλές αεροπορικές εταιρίες έχουν σταματήσει τα ταξίδια προς τη Λευκορωσία.

Και ρωτάμε: Αν ο Λουκασένκο εκμεταλλεύεται τον ανθρώπινο πόνο και τον χρησιμοποιεί για πολιτικούς σκοπούς, το καθεστώς Ερντογάν τι ακριβώς κάνει;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This