Την δολοφόνησαν στο σημείο που σκοτώθηκε ο γιος της δυο μέρες πριν!

Αφήνει ορφανά πέντε παιδιά

Must Read

Ένα 14χρονο αγόρι πυροβολήθηκε δώδεκα φορές στο Roseland στο Νιου Τζέρσεϊ και η μητέρα του δολοφονήθηκε στο ίδιο σημείο δύο ημέρες αργότερα!

Σοκαρισμένοι οι φίλοι και η οικογένεια της Delisa Tucker και του Kevin Tinker Jr. που χάνουν δύο αγαπημένα πρόσωπα, με διαφορά μόλις δύο ημερών, και τώρα προγραμματίζουν δύο κηδείες.

Η Tucker, 31χρονη μητέρα έξι παιδιών, πυροβολήθηκε στο στήθος νωρίς το πρωί της Τετάρτης επισκεπτόμενη το σημείο όπου σκοτώθηκε ο γιος της, Kevin Tinker Jr., το απόγευμα της Κυριακής. Ο πατέρας του 14χρονου είπε ότι ο γιος του πήγαινε στο σπίτι ενός φίλου του όταν πυροβολήθηκε.

Η Tucker αφήνει πίσω της πέντε παιδιά μεταξύ 4 και 15 ετών. Οι αγαπημένοι της έχουν δημιουργήσει μια σελίδα GoFundMe για βοήθεια με τα έξοδα κηδείας και για να φροντίσουν τα παιδιά της.

Η αστυνομία είπε ότι δεν υπήρχαν μάρτυρες για τον πυροβολισμό του Τάκερ το πρωί της Τετάρτης και πλέον οι ντετέκτιβ ερευνούν τις δολοφονίες τόσο της μητέρας, όσο και του γιου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This