Τρεις μαθητές νεκροί από πυροβολισμούς σε γυμνάσιο του Μίτσιγκαν

Στα χέρια της αστυνομίας ο 15χρονος δράστης

Must Read

Ένα ακόμη περιστατικό με μαζικούς πυροβολισμούς σε αμερικανικό σχολείο άφησε πίσω του νεκρούς, όταν ένας 15χρονος μαθητής εισέβαλε πυροβολώντας σε γυμνάσιο του Μίτσιγκαν σπέρνοντας τον τρόμο, αφήνοντας στον τόπο τρία άτομα και τραυματίζοντας άλλα έξι.

Και τα τρία θύματα πιστεύεται ότι ήταν μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου στην Οξφόρδη του Μίτσιγκαν, 40 μίλια βόρεια του Ντιτρόιτ, ενώ από τους έξι τραυματίες ο ένας είναι καθηγητής. Όσον αφορά στον φερόμενο ως δράστη, όπως ανέφεραν οι αρχές «τέθηκε υπό κράτηση μέσα 5 λεπτά από το αιματηρό περιστατικό» και δεν αντιστάθηκε της σύλληψης, με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Όκλαντ να σημειώνει πως κατασχέθηκε ένα πιστόλι.

Το όλο περιστατικό, όπως ανέφεραν οι αρχές, κράτησε μόλις πέντε λεπτά, αν και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξελίχθηκε ακόμη δεν έχουν ξεκαθαριστεί πλήρως. Σύμφωνα, πάντως, με επιπλέον πληροφορίες, την ώρα που οι σφαίρες έπεφταν βροχή, οι μαθητές προσπάθησαν να «οχυρωθούν» μέσα στις αίθουσες για να γλυτώσουν, ενώ ο φερόμενος ως δράστης ενώ αρνήθηκε να μιλήσει στους αξιωματικούς.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ στο ακόλουθο link:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This