Άγρια δολοφονημένες και θαμμένες οι δυο Ρωσίδες που είχαν εξαφανιστεί στην Κύπρο! Έσπασε και ομολόγησε ο 32χρονος Σύριος

Αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση!

Must Read

Έσπασε, τελικά, μετά από επίπονη και επίμονη ανάκριση ο 32χρονος Σύριος και ομολόγησε ότι σκότωσε και έθαψε σε περιοχή στο χωριό Κάτω Αμίαντος, τις δύο γυναίκες από την Ρωσία, τα ίχνη των οποίων έχουν χαθεί από τις 17 Νοεμβρίου στην Κύπρο.

Μάλιστα, υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου βρίσκονται θαμμένες οι Alraeesi Khaiat 43 ετών και Mariia Gazibagandova 33 ετών.
Από νωρίς το πρωί αστυνομικοί μαζί με ιατροδικαστές βρίσκονται στο χωριό Κάτω Αμίαντος στην επαρχία Λεμεσού και συλλέγουν στοιχεία. Οι σοροί των δύο γυναικών θα μεταφερθούν στο νεκροτομείο.

Χθες η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ακόμη ενός 23χρονου Σύρου τον οποίο ο 32χρονος συμπατριώτης του είχε εμπλέξει στην υπόθεση σε μια προσπάθεια να παραπλανήσει τους ανακριτές.

Ο 23χρονος στην κατάθεση του και αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στην υπόθεση και όπως ανέφερε στους ανακριτές δεν γνωρίζει τις δυο Ρωσίδες.

Ο νεαρός αλλοδαπός, που καταζητείτο εδώ και καιρό και για άλλες σοβαρές υποθέσεις, εντοπίστηκε να επιβαίνει σε αυτοκίνητο με δεύτερο άτομο, στην οδό Πάφου, στην περιοχή του αστυνομικού σταθμού Αγίου Ιωάννη.

Τον 23χρονο «έδωσε» ως εμπλεκόμενο στην υπόθεση ο 32χρονος συμπατριώτης του που είχε συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα έχοντας στην κατοχή του την πιστωτική κάρτα μιας εξ των εξαφανισμένων γυναικών.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το Μαξίμου προσπαθεί να κλείσει άρον άρον το σκάνδαλο με τα e-mails

Με την πλάτη στο τοίχο βρίσκεται η κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του μεγάλου σκανδάλου με την αξιοποίηση των προσωπικών...

More Articles Like This