«Σεισμός» στην Τουρκία με το βίντεο που δείχνει βουλευτή του Ερντογάν να κοιμάται δίπλα σε ναρκωτικά

Must Read

Οργή και σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Τουρκία ένα βίντεο με πρωταγωνιστή στέλεχος του κόμματος του «Σουλτάνου» να κοιμάται δίπλα σε μια σακούλα με ναρκωτικά.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, πρωταγωνιστεί ο Κουρσάτ Κιλίτς, βουλευτής του κόμματος AKP στην επαρχία Γιόζγκατ. Ο πολιτικός φαίνεται να κοιμάται στο γραφείο του, ενώ δίπλα του, στο συρτάρι του γραφείου υπάρχει ανοιχτή μια σακούλα με μεθαμφεταμίνη αλλά και άλλα «σύνεργα» που σχετίζονται με χρήση και εμπόριο ναρκωτικών, όπως ζυγαριά ακριβείας και σωληνάριο κατανάλωσης.

Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το Halk TV και έχει προκαλέσει τριγμούς στην κυβέρνηση Ερντογάν.

Μάλιστα προτού γίνει viral το βίντεο με τον Κουρσάτ Κιλίτς, ο ίδιος είχε υποβάλλει την παραίτησή του, υποστηρίζοντας ότι έχει κουραστεί από τον μεγάλο φόρτο εργασίας.

Ο Κιλίτς που είναι ένας από τους επικεφαλής του κόμματος στη συγκεκριμένη περιφέρεια είχε υποβάλλει την παραίτησή του πριν τη δημοσίευση του επίμαχου βίντεο κάνοντας λόγο για μεγάλο φόρτο εργασίας. Μέχρι στιγμής ο ίδιος δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο επί του θέματος, ενώ απείλησε με μηνύσεις το δίκτυο που δημοσίευσε το βίντεο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This