Αεροπορική τραγωδία στην Δομινικανή Δημοκρατία: Νεκροί όλοι οι επιβαίνοντες

Παιδιά μεταξύ των θυμάτων - Ανάμεσα τους και ο μουσικός παραγωγός Flow La Movie

Must Read

Ιδιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη στο αεροδρόμιο Λας Αμέρικας, έξω από τον Άγιο Δομίνικο, την πρωτεύουσα της Δομινικανής Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι εννέα άνθρωποι που επέβαιναν σε αυτό, σύμφωνα με τις Αρχές και την ανακοίνωση Τύπου που δημοσιοποίησε η εταιρεία που διαχειριζόταν το αεροπλάνο, η Helidosa Aviation Group.

 

Ανάμεσα στα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας ήταν και ο 38χρονος Πορτορικανός γνωστός μάνατζερ και μουσικός παραγωγός Flow La Movie (κατά κόσμον Jose Angel Hernandez), η σύζυγός του και η κόρη του.

 

«Η Helidosa ενημερώνει με οδύνη ότι σημειώθηκε τραγικό δυστύχημα με ένα από τα αεροσκάφη της στο αεροδρόμιο Λας Αμέρικας, στο οποίο όλοι οι επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος σκοτώθηκαν», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Σύμφωνα με τον πτέραρχο Ενμανουέλ Σουφρόντ Ταμάγιο, τον διευθυντή της Επιτροπής Έρευνας Αεροπορικών Δυστυχημάτων της Δομινικανής Δημοκρατίας, το πλήρωμα αποτελείτο από δύο πιλότους και μια αεροσυνοδό, ενώ το αεροσκάφος Gulfstream IV μετέφερε έξι επιβάτες.

Σύμφωνα με το δηλωτικό της πτήσης, που περιήλθε στην κατοχή δημοσιογράφων, ανάμεσα στα θύματα είναι δύο παιδιά 4 και 13 ετών. Το αεροσκάφος είχε αναχωρήσει με προορισμό το Ορλάντο, κατά το έγγραφο, αν και η Helidosa ανέφερε πως πέταγε προς Μαϊάμι.

 

Όπως γνωστοποίησε το αεροδρόμιο, το αεροσκάφος «απογειώθηκε στις 17:09 (τοπική ώρα) από το διεθνές αεροδρόμιο Λα Ισαβέλα (βορειοδυτικά της πρωτεύουσας) και υπέστη βλάβη περί τις 17:25, κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και προσπάθησε να κάνει κατεπείγουσα προσγείωση στο αεροδρόμιο Λας Αμέρικας (νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας)», όμως συνετρίβη και «οι εννέα επιβαίνοντες σκοτώθηκαν κατά την πρόσκρουση».

Το αεροπλάνο έπεσε προτού μπορέσει να φθάσει στον διάδρομο. Μολαταύτα το αεροδρόμιο έκλεισε για περίπου δύο ώρες. Σύμφωνα με τον Τύπο, ο Πορτορικανός μουσικός παραγωγός Χοσέ Άνχελ Ερνάντες, ή «Flow La Movie», η σύζυγός του και τουλάχιστον ένα παιδί τους είναι ανάμεσα στα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This