Τραγωδία στην Κίνα: Τέσσερις νεκροί από κατάρρευση γέφυρας σε αυτοκινητόδρομο

Must Read

Τέσσερις νεκροί και οκτώ τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός -μέχρι στιγμής- από κατάρρευση τμήματος γέφυρας σε λεωφόρο στην κεντρική επαρχία της Κίνας, Χουμπέι.

Ένα τμήμα περίπου 500 μέτρων της γέφυρας, που στηριζόταν από σκυρόδεμα, κατέρρευσε και τα συντρίμμια έπεσαν πάνω σε λεωφόρο, η οποία βρίσκεται από κάτω. Η κατάρρευση μέρους της γέφυρας έγινε σε αυτοκινητόδρομο, με τρία φορτηγά να πέφτουν από τη γέφυρα και ένα ακόμα να συντρίβεται από τα χαλάσματα.

Το τηλεοπτικό δίκτυο CCTV ενημέρωσε πως η τραγωδία έλαβε χώρα στις 09:36 το πρωί (ώρα Ελλάδος) και δεν έχουν διευκρινιστεί, ακόμα, τα αίτια. Το υπουργείο Μεταφορών της Κίνας δήλωσε το Σάββατο ότι έστειλε ειδικούς στο Χουμπέι για να βοηθήσουν στον απόηχο του δυστυχήματος. Το υπουργείο έδωσε εντολή στις τοπικές υπηρεσίες μεταφορών να ελέγξουν την κατάσταση και να πραγματοποιήσουν εργασίες έκτακτης ανάγκης διάσωσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This