«Συγγνώμη λάθος» από το Ισραήλ… Δεν πέθανε λόγω μετάλλαξης Όμικρον 68χρονος, αλλά λόγω Δέλτα

Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της τέταρτης δόσης στο Ισραήλ, η Pfizer ανακοίνωσε παράταση της ημερομηνίας λήξης των εμβολίων της...

Must Read

Ο Ισραηλινός που φερόταν να πέθανε αφότου μολύνθηκε με την μετάλλαξη Όμικρον του κορωνοϊού (και θα ήταν ο πρώτος στη χώρα), στην πραγματικότητα νοσούσε από την παραλλαγή Δέλτα, ανέφερε σήμερα το Ιατρικό Κέντρο Soroka.

Ο άνδρας, 68 ετών, πέθανε τη Δευτέρα. Είχε μολυνθεί από κορωνοϊό αλλά έπασχε επίσης από πολλαπλές υποκείμενες ιατρικές παθήσεις.

Οι γιατροί τον θεώρησαν ύποπτο φορέα μόλυνσης από την Όμικρον, αλλά το Υπουργείο Υγείας της χώρας διόρθωσε την αναφορά και διευκρίνισε ότι νοσούσε λόγω Δέλτα.

Χθες ανακοινώθηκε ότι άλλα 170 κρούσματα της Όμικρον εντοπίστηκαν στο Ισραήλ, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 341 (τα 234 εισαγόμενα από το εξωτερικό).

Παράταση της ημερομηνίας λήξης των εμβολίων της Pfizer

Επίσης, το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι η Pfizer, η οποία έχει παράσχει τη συντριπτική πλειοψηφία των εμβολίων στη χώρα- παρέτεινε την ημερομηνία λήξης ορισμένων παρτίδων κατά τρεις μήνες.

Η ανακοίνωση έρχεται λίγες ώρες αφότου η ομάδα αντιμετώπισης της πανδημίας αποφάσισε ότι οι άνω των 60 ετών και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, θα λάβουν μια τέταρτη δόση του εμβολίου.

Πώς να μην είναι μετά κάποιος καχύποπτος για τη σκοπιμότητα των απανωτών δόσεων;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This