Τουρκία: Άνδρας διαμαρτύρεται ότι η γειτόνισσα του τού έκλεψε ένα… δωμάτιο!

Του λείπει μία... κρεβατοκάμαρα

Must Read

Είχε τρία υπνοδωμάτια στο σπίτι του, αλλά ξαφνικά… έμεινε με δύο, ένας άνδρας στην Κωνσταντινούπολη, καθώς η γειτόνισσά του κατάφερε και του έκλεψε ένα ολόκληρο δωμάτιο!

Η εξαιρετικά ασυνήθιστη αυτή περίπτωση κλοπής έγινε πρώτο θέμα στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο Show TV, στις 20 Δεκεμβρίου, με τον Bünyamin Seyhan, ιδιοκτήτη του διαμερίσματος που την κατήγγειλε, να δηλώνει πως μέχρι πρόσφατα το νοίκιαζε, αλλά, όταν αποφάσισε, μετά την αποχώρηση των νοικάρηδών του, να ζήσει ο ίδιος εκεί, έμεινε άναυδος, καθώς διαπίστωσε πως από το διαμέρισμά του έλειπε ένα ολόκληρο δωμάτιο.

Μάλιστα, η γειτόνισσά του όχι μόνο δεν αρνήθηκε ότι πήρε το δωμάτιο και το πρόσθεσε στο σπίτι της, χτίζοντας έναν τοίχο, αλλά υποστήριξε και ότι… ήταν δικό της. «Αυτό ήταν ήδη το δωμάτιό μας», είπε η γυναίκα στον Seyhan. «Ο δήμος ενέκρινε τη διαδικασία. Είπαν “μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις” και το κάναμε», πρόσθεσε.

Η υπόθεση οδηγείται, πλέον, στα δικαστήρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This