Νόβακ Τζόκοβιτς: Η συμφωνία των 72 ωρών και οι καρδούλες στους θαυμαστές

Must Read

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς φαίνεται πως εξασφάλισε προσωρινή άδεια παραμονής στην Αυστραλία, αναμένοντας την απόφαση του δικαστηρίου, για την απέλαση του ή όχι από τη χώρα.

Ο Σέρβος τενίστας θα περάσει τουλάχιστον τις επόμενες 72 ώρες σε ξενοδοχείο της Μελβούρνης, προτού διεξαχθεί τη Δευτέρα η επόμενη ακρόαση στην έφεσή του, για την ανατροπή της απαγόρευσης εισόδου στην Αυστραλία, λόγω του μη εμβολιασμού του.

Για την ώρα «κρατείται» σε δωμάτιο ξενοδοχείου, 5 χλμ. βόρεια του Melbourne Park, αφού οι αρχές ακύρωσαν τη βίζα του όταν έφτασε στην Αυστραλία.

Στη σημερινή ακρόαση στο Ομοσπονδιακό Περιφερειακό και Οικογενειακό δικαστήριο της Αυστραλίας, εκπρόσωποι του Σέρβου πρωταθλητή και του Υπουργού Μετανάστευσης συμφώνησαν ότι δεν θα γίνει καμία κίνηση για την απέλαση του πριν από την ακρόαση της Δευτέρας σε ομοσπονδιακό δικαστήριο. Μάλιστα, η ακρόαση θα γίνει μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του Australian Open του 2022.

«Η απουσία βίζας είναι ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο»

Ο Νικ Γουντ, ο οποίος εκπροσωπεί τον Τζόκοβιτς, είπε ότι ήταν διαθέσιμος για να συζητήσει την κατάσταση του πελάτη του με τις αρχές, σημειώνοντας ότι η επίλυση του ζητήματος της βίζας ήταν κρίσιμη«Καθώς κάθομαι εδώ, η απουσία βίζας, εάν η απόφαση ακύρωσης είναι έγκυρη, είναι ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον κ. Τζόκοβιτς να αγωνιστεί στο τουρνουά», είπε ο Γουντ.

Την ίδια ώρα, έξω από το ξενοδοχείο όπου κρατείται ο κορυφαίος τενίστας έχουν μαζευτεί αμέτρητοι οπαδοί του, που διαμαρτύρονται για την περιπέτεια του. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αντέδρασε στην αγάπη του κόσμου, σχηματίζοντας με τα χέρια του το σχήμα της καρδιάς και στέλνοντας τους φιλάκια, πίσω από το τζάμι του δωματίου του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This