Νέα Υόρκη: Τουλάχιστον 19 νεκροί από μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σε κτίριο στο Μπρονξ!

Μεταξύ των θυμάτων βρίσκονται εννέα παιδιά, ενώ 32 άνθρωποι έχουν διακομιστεί σε διάφορα νοσοκομεία σε κρίσιμη κατάσταση

Must Read

Από πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου σε κτίριο στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης βρήκαν τραγικό θάνατο τουλάχιστον 19 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων εννέα παιδιά, καθώς παγιδεύτηκαν και πέθαναν από ασφυξία λόγω των πυκνών καπνών.

Όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία της αμερικανικής μεγαλούπολης και επιβεβαίωσε ο δήμαρχος της πόλης, η πυρκαγιά ξέσπασε σε πολυώροφο κτίριο κατοικιών, λίγο πριν τις 11:00, τοπική ώρα. Περίπου 200 πυροσβέστες κινητοποιήθηκαν άμεσα για να κατασβέσουν την τεράστια πυρκαγιά, η οποία ξεκίνησε από τον τρίτο όροφο του κτιρίου που διαθέτει συνολικά 19 ορόφους, και, παρά το γεγονός ότι δεν εξαπλώθηκε σε άλλα διαμερίσματα, λόγω της δομής του κτιρίου, πάρα πολλοί άνθρωποι εγκλωβίστηκαν, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 19 από αυτούς να χάσουν τη ζωή τους και ακόμη 63 να διασωθούν από τους πυροσβέστες.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής της Νέας Υόρκης Ντάνιελ Νίγκρο, δήλωσε ότι 32 άνθρωποι έχουν διακομιστεί σε διάφορα νοσοκομεία σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ συνολικά οι τραυματίες ανέρχονται σε τουλάχιστον 63. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι αναμένει «πολλά θύματα», σημειώνοντας πως μικρά παιδιά βρίσκονται και μεταξύ των τραυματιών.

«Θα είναι μια από τις χειρότερες πυρκαγιές που έχουμε δει ποτέ στην εποχή μας», δήλωσε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς, ο οποίος μετέβη στο σημείο της τραγωδίας. Τα αίτια της φωτιάς δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμα.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This