Πότε θα πάρουμε πίσω τις ζωές μας;

Τι απαντά ο Μπουρλά

Must Read

Επιστροφή στην κανονικότητα βλέπει μέχρι την άνοιξη ο Άλμπερτ Μπουρλά, ο επικεφαλής της φαρμακοβιομηχανίας Pfizer. Σε μία περίοδο που ακόμα και οι επιστήμονες είναι διχασμένοι, και η αβεβαιότητα για την εξέλιξη της πανδημίας συνεχίζει να απασχολεί όχι μόνο τις ζωές των πολιτών αλλά όλη την καθημερινότητα του πλανήτη εδώ και δύο ολόκληρα χρόνια, ο Μπουρλά στέλνει ένα αισιόδοξο μήνυμα.

Συνεχίζει ο κορωνοϊός…

Ο επικεφαλής της φαρμακοβιομηχανίας Pfizer ρωτήθηκε από την γαλλική εφημερίδα Le Figaro εάν η παραλλαγή Όμικρον θα οδηγήσει στο τέλος της πανδημίας, σημειώνοντας ότι  είναι αδύνατο να γνωρίζει κανείς εάν θα γίνει κάτι τέτοιο, καθώς ο κορωνοϊός θα συνεχίσει να κυκλοφορεί και να μεταλλάσσεται.

«Σύντομα θα μπορούμε να επιστρέψουμε σε μια κανονική ζωή, έως την άνοιξη εξαιτίας των τεστ, των εμβολίων, νέων θεραπειών όπως είναι το χάπι Paxlovid της Pfizer, το οποίο εάν χορηγηθεί άμεσα μετά την μόλυνση μπορεί να αποτρέψει την σοβαρή νόσηση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουρλά. Ταυτόχρονα, δήλωσε ότι «αυτό το κύμα θα είναι το τελευταίο με τόσους πολλούς περιορισμούς».

«Θα πάρουμε σύντομα τη ζωή μας πίσω. Είμαστε σε καλή θέση να το πετύχουμε αυτό την άνοιξη, χάρη σε όλα τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας», διαβεβαιώνει το μεγάλο «αφεντικό» της Pfizer. Παράλληλα, αναλύοντας το μεγαλεπήβολο σχέδιο της Pfizer στη Γαλλία, ο κ. Μπουρλά υποστηρίζει ότι η εταιρεία του θα αναθέσει στη γαλλική Novasep ένα μέρος της παγκόσμιας παραγωγής του αντιικού χαπιού κατά της νόσου Covid, «Paxlovid». «Ο αμερικανικός φαρμακευτικός όμιλος θα επενδύσει περισσότερα από 520 εκατομμύρια ευρώ στη Γαλλία σε διάστημα πέντε ετών», υποστηρίζει ο Έλληνας διευθύνων σύμβουλος της Pfizer.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This