Φρίκη στην Αυστραλία: 9χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα σε βαρέλι

Must Read

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αυστραλία η τραγική κατάληξη που είχε ένα 9χρονο κοριτσάκι, αφού  πέντε μέρες μετά την εξαφάνισή της βρέθηκε νεκρή μέσα σε ένα βαρέλι.

Έχει ήδη συλληφθεί ένας άνδρας, με τα τοπικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι πρόκειται για τον πατριό της. Η 9χρονη Charlise Mutten εθεάθη τελευταία φορά την Πέμπτη στα Blue Mountains, ενώ ήταν στην περιοχή για διακοπές με την μητέρα της και τον σύντροφό της. Η μητέρα της δήλωσε την εξαφάνισή του με αρκετή καθυστέρηση, το πρωί της Παρασκευής.

Το πτώμα της 9χρονης εντοπίστηκε, μετά  από  5 ημέρες έρευνας σε ένα βαρέλι κοντά στον ποταμό Colo, περίπου μια ώρα απόσταση από την περιοχή όπου εξαφανίστηκε. Το βαρέλι, μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Σίδνεϊ και η ιατροδικαστική έρευνα αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου της μικρής Charlise Mutten.

Τον πρόδωσε το GPS και η άμμος

Οι αυστραλιανές Αρχές έχουν ήδη προχωρήσει σε μία σύλληψη, χωρίς ωστόσο να έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 32χρονου συλληφθέντα. Τα στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης ήταν τα δεδομένα GPS του 32χρονου, υλικό από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης που συνέλαβαν στον εντοπισμό του βαρελιού, καθώς και το γεγονός ότι αγόρασε 20 κιλά άμμου.

«Οι κινήσεις [του] κλιμάκωσαν τον έλεγχό μας… αυτές περιελάμβαναν την αγορά σακουλών άμμου 20 κιλών από ένα κατάστημα υλικών [και] καυσίμων για ένα πλωτό σκάφος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο 32χρονος, που κατηγορείται για την εξαφάνιση και την δολοφονία της Charlise Mutten, συνελήφθη και αναμένεται εμφανιστεί στο δικαστήριο τον Μάρτιο. Ο δικηγόρος του υποστήριξε πως ο 32χρονος πελάτης του πάσχει από μακροχρόνια προβλήματα ψυχικής υγείας και ότι έπαιρνε φάρμακα, ενώ δεν υποβλήθηκε αίτηση αποφυλάκισής του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This