Ένας νεκρός αστυνομικός και ένας σοβαρά τραυματίας από πυροβολισμούς στην Νέα Υόρκη

Must Read

Θανάσιμα τραυματίστηκε ένας 22χρονος αστυνομικός από σφαίρες κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης σε διαμέρισμα στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία και ο δήμαρχος της αμερικανικής μεγαλούπολης Έρικ Άνταμς.

«Είναι η πόλη μας ενάντια στους δολοφόνους!», τόνισε ο Άνταμς, που είναι και ο ίδιος συνταξιούχος αστυνομικός, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου και συμπλήρωσε: «Αυτή δεν ήταν απλώς μια επίθεση εναντίον γενναίων αστυνομικών. Ήταν μια επίθεση εναντίον της πόλης της Νέας Υόρκης».

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε όταν τρεις αστυνομικοί απάντησαν αργά χθες το απόγευμα στην κλήση μίας γυναίκας που ήταν αντιμέτωπη με τον βίαιο γιο της στην 135η οδό, στο βόρειο Μανχάταν. Αφού έφτασαν στο σημείο, ο 47χρονος άνδρας «ξαφνικά άνοιξε πυρ εναντίον τους», όπως δήλωσε η Κίσαντ Σίγουελ επικεφαλής της αστυνομίας της Νέας Υόρκης από το νοσοκομείο του Χάρλεμ. Ως εκ τούτου, σκοτώθηκε ο 22χρονος αστυνομικός και τραυματίστηκε ένας συνάδελφός του, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πολλά μέσα ενημέρωσης, ο δράστης –που ταυτοποιήθηκε ως ο Λασόν Μαννίλ- έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This