Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας ανέβαλε τον γάμο της λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων

Must Read

Ανέβαλε τον γάμο της η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Τζασίντα Άρντερν λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης της μετάλλαξης Όμικρον στην χώρα και των μέτρων που έχουν τεθεί σε ισχύ.

«Ο γάμος μου δεν θα πραγματοποιηθεί», δήλωσε στους δημοσιογράφους η Άρντερν, συμπληρώνοντας ότι λυπάται και για τα άλλα ζευγάρια που επρόκειτο να παντρευτούν και επηρεάζονται από τους νέους περιορισμούς.

Η Νεοζηλανδή πρωθυπουργός δεν είχε αποκαλύψει την ημερομηνία του γάμου της με τον επί χρόνια σύντροφό της Κλαρκ Γκέιφονρντ, αλλά υπήρχαν εικασίες ότι αυτός ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί σύντομα.

Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους πώς νιώθει για την αναβολή, η Άρντερ απάντησε: «Έτσι είναι η ζωή. Δεν διαφέρω από, τολμώ να πω, χιλιάδες άλλους Νεοζηλανδούς που έχουν επηρεαστεί με πολύ πιο καταστροφικό τρόπο από την πανδημία, ο πιο συγκλονιστικός από τους οποίους είναι να μην μπορούν να είναι με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μερικές φορές όταν είναι σοβαρά άρρωστοι. Αυτό ξεπερνά κατά πολύ οποιαδήποτε λύπη νιώθω εγώ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This