Pfizer/BioNTech: Ξεκίνησαν κλινικές δοκιμές νέου εμβολίου κατά της Όμικρον

Θα δοκιμαστεί σε 1.420 άτομα ηλικίας 18 έως 55 ετών σε ΗΠΑ και Νότια Αφρική

Must Read

Τις κλινικές δοκιμές ενός νέου εμβολίου, ειδικά για την παραλλαγή Όμικρον του νέου κορωνοϊού, ξεκινούν οι εταιρείες Pfizer/BioNTech, όπως έκαναν γνωστό με σημερινή ανακοίνωσή τους.

Όπως αναφέρουν, στις εν λόγω δοκιμές πρόκειται να πάρουν μέρος συνολικά 1.420 άτομα ηλικίας 18 έως 55 ετών στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη Νότια Αφρική, οι οποίοι θα χωριστούν σε τρεις ομάδες: άνθρωποι που έχουν δεχτεί δύο δόσεις του ήδη υπάρχοντος εμβολίου των Pfizer/BioNTech, άνθρωποι που έχουν κάνει τρεις δόσεις του ήδη υπάρχοντος εμβολίου των εταιρειών και άνθρωποι που δεν έχουν εμβολιαστεί καθόλου.

Αν και αναγνωρίζουν ότι οι αναμνηστικές δόσεις των ήδη υπαρχόντων εμβολίων λειτουργούν αποτελεσματικά κατά της βαριάς νόσησης από την Όμικρον, οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως προχωρούν πάραυτα σε δοκιμές, ώστε να είναι προετοιμασμένοι έναντι κάθε ενδεχομένου, στην περίπτωση για παράδειγμα που η Όμικρον επικρατήσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This