«Η Ουκρανία προετοιμάζει ναζιστικές ομάδες για την επίθεση»

Σοβαρές καταγγελίες από τους κατοίκους της ανατολικής Ουκρανίας

Must Read

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Ο επίσημος εκπρόσωπος της Λαϊκής Πολιτοφυλακής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, Έντουαρντ Μπασουρίν, εξέδωσε έκτακτη δήλωση στην οποία είπε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας συνεχίζουν να προετοιμάζονται ενεργά για εχθροπραξίες στο Ντονμπάς.

Έτσι, η υπηρεσία πληροφοριών του DPR, έμαθε ότι οργανώθηκε η παράδοση καυσίμων και πυρομαχικών. Για να κρύψει αυτό το γεγονός από το προσωπικό του ΟΑΣΕ η Ουκρανία, τα τρένα εκφορτώνονται αποκλειστικά τη νύχτα.

Στα κέντρα στρατολόγησης στις πόλεις Χάρκοβο, Bila Tserkva, Kherson, Dnepropetrovsk, μαχητές επιλέγονται μεταξύ Ουκρανών πολιτών με εμπειρία σε πολεμικές επιχειρήσεις στο Donbass.  Γίνονται εκπαιδεύσεις σε στρατόπεδα. Έχει αρχίσει η συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά οχημάτων και εξοπλισμού για τις ναζιστικές ομάδες.

Επιπλέον, υπάρχουν στοιχεία ότι ο εχθρός αντιμετωπίζει έλλειψη διαφόρων τύπων πυρομαχικών και βλημάτων, την οποία προσπαθεί να καλύψει με προμήθειες από το εξωτερικό. Πιστεύουμε ότι η μεταφορά κάθε είδους πυρομαχικών και άλλων φονικών όπλων στην Ουκρανία θα συμβάλει στην κλιμάκωση της σύγκρουσης.

Τα στρατιωτικά μας νοσοκομεία βρίσκονται σε επιφυλακή-Μαζεύουν αίμα οι γιατροί μας είναι έτοιμοι να αναπτύξουν επιπλέον κρεβάτια. Ιατρικό προσωπικό εκπαιδεύτηκε να αναπτύσσει και να χειρίζεται σημεία υποδοχής και διαλογής των τραυματιών.

Την ίδια στιγμή, πάνω από 20 πολεμικά πλοία του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας αναπτύσσονται στη θάλασσα για ασκήσεις.

Turchak: Η Ρωσία θα πρέπει να υποστηρίξει το DPR και το LPR με την προμήθεια όπλων

 

Σύμφωνα με τον Γραμματέα του Γενικού Συμβουλίου της «Ενωμένης Ρωσίας» (κυβερνών κόμμα Ρωσίας), η Ρωσία θα πρέπει να παράσχει βοήθεια στις Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ με τη μορφή παραδόσεων ορισμένων τύπων όπλων για να αυξήσουν την αμυντική τους ικανότητα έναντι πιθανής επίθεσης.

Κινητικότητα & στην Κριμαία

”Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έχουν εντείνει τις δραστηριότητές τους κοντά στα σύνορα με τη Κριμαία”, δήλωσε ο επικεφαλής του κοινοβουλίου της Κριμαίας Βλαντιμίρ Κονσταντίνοφ.

Aνακοίνωση Ινδικής πρεσβείας

H Iνδική πρεσβεία στην Ουκρανία ζήτησε από τους πολίτες της να εγγραφούν σε μία φόρμα με σκοπό να μπορούν να λάβουν πληροφορίες με ένα γρήγορο τρόπο.

Η ανακοίνωση έρχεται εν μέσω ρωσικής συσσώρευσης στα σύνορα της Ουκρανίας και πολλών δυτικών χωρών που εκδίδουν προειδοποιήσεις.

Ουκρανός Στρατηγός: ”Η Ρωσία μπορεί να καταλάβει 8 περιοχές, συμπεριλαμβανομένων της Οδησσού, του Χάρκοβο & του Δνείπερου”

”Η ημερομηνία της πιθανής εισβολής, είναι η 20η Φεβρουαρίου, όταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα τελειώσουν στο Πεκίνο”.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This