Τουρκική αντιπολίτευση: «Τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται!»

Must Read

Όχι ότι είχε κανείς καμία αμφιβολία για τον τρόπο με τον οποίο κυβερνά ο Ταγίπ Ερντογάν, αλλά ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, επιβεβαίωσε το τι γίνεται (εκτός των άλλων) στην πολιτική ζωή.

«Οι δήμαρχοί μας και τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται. Είναι όμως γεγονός πως ό,τι και να κάνουν εμείς δεν κάνουμε τίποτα το παράνομο. Ό,τι κάνουμε είναι νόμιμο. Χαιρόμαστε πολύ που μας ακούτε. Ελπίζω να μας πάρουν ως παράδειγμα», είπε χαρακτηριστικά ο Κιλιτσντάρογλου στην εφημερίδα Birgun.

Και πρόσθεσε:

«Η ακρόαση με αυτόν τον τρόπο πηγάζει από τους φόβους εκείνων που διοικούν το κράτος. Ένας ηγεμόνας, που είναι αιχμάλωτος του φόβου, δεν μπορεί να διαχειριστεί καλά τη χώρα του. Η σημερινή κυβέρνηση του ΑΚΡ, ως έχει, είναι ένα αυταρχικό καθεστώς».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This