Ραγδαίες εξελίξεις: Ολλανδία και Ισραήλ απομακρύνουν πολίτες τους από την Ουκρανία!

Διπλωμάτες των εν λόγω κρατών ήδη εγκαταλείπουν το Κίεβο

Must Read

Με τη ρωσοδυτική κρίση στην Ουκρανία να βαθαίνει όλο και περισσότερο κάθε ημέρα που περνάει, η Ολλανδία και το Ισραήλ είναι οι νέες χώρες που συστήνουν στους πολίτες τους να εγκαταλείψουν την… εύφλεκτη χώρα της Ανατολικής Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε σήμερα το ολλανδικό ραδιοφωνο BNR, επικαλούμενο τον Ολλανδό πρεσβευτή στην Ουκρανία, η ολλανδική κυβέρνηση συνέστησε στους πολίτες της να φύγουν από την Ουκρανία το συντομότερο δυνατόν, λόγω της κατάστασης ασφαλείας. Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, η ολλανδική διπλωματική αποστολή αναμένεται να φύγει από το Κίεβο με προορισμό την πόλη Λβιβ της δυτικής Ουκρανίας, μακριά από τα ρωσικά σύνορα.

Την ίδια ώρα, το Ισραήλ ανακοίνωσε σήμερα ότι συγγενικά πρόσωπα του προσωπικού της πρεσβείας του στο Κίεβο αποχωρούν από την Ουκρανία, με την ισραηλινή κυβέρνηση να επικαλείται «μια επιδείνωση της κατάστασης» σε μια προφανή αναφορά στην κρίση μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας. Η ανακοίνωση του ισραηλινού Υπουργείου Εξωτερικών προέτρεψε περαιτέρω τους Ισραηλινούς να αποφεύγουν τα ταξίδια στην Ουκρανία και όσους βρίσκονται εκεί να «αποφεύγουν περιοχές εντάσεων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This