«Τη βαρβαρότητα του Πούτιν» σχολίασε ο πρώην σύμβουλος της Μέρκελ

«Οι ευγένειες ως αντίδραση είναι λάθος» δήλωσε ο Γερμανός διπλωμάτης

Must Read

Για τις κρίσιμες στιγμές και τις εξελίξεις στην Ουκρανία αναφέρθηκε στην εφημερίδα BILD ο για 12 χρόνια σύμβουλος σε θέματα εξωτερικής πολιτικής της πρώην Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ.

Σήμερα ο Κρίστοφ Χόισγκεν είναι ο νέος επικεφαλής της Διάσκεψης του Μονάχου για την Ασφάλεια και στην τοποθέτησή του μίλησε για «βαρβαρότητα Πούτιν» και για «έλλειψη αναστολών» του Ρώσου Προέδρου. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ήταν και παραμένει σωστό να διατηρούμε ανοιχτούς τους διαύλους τω συνομιλιών. Αλλά υπήρξαμε και πολύ ευκολόπιστοι. Πάντα υποτιμούσαμε τη βαρβαρότητα και την έλλειψη αναστολών του Πούτιν. Όποιος δηλητηριάζει τον αρχηγό της αντιπολίτευσης, όποιος σκοτώνει έναν αντίπαλό του μπροστά στα μάτια μας στο Πάρκο Τιεργκάρτεν του Βερολίνου, όποιος υποστηρίζει τον μαζικό δολοφόνο Άσαντ στη Συρία και αφήνει Ρώσους μισθοφόρους να αλωνίζουν στην Αφρική, δεν διστάζει να επιτεθεί στους γείτονές του».

Τονίζει δε ο Γερμανός διπλωμάτης ότι στην περίπτωση του Πούτιν «οι ευγένειες ως αντίδραση είναι λάθος».

*πηγή φωτογραφίας: wikipedia

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This