«Γενναιόδωρη» όσο και… μυστηριώδης δωρεά της βασίλισσας Ελισάβετ προς τους Ουκρανούς!

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αρνήθηκαν να δημοσιοποιήσουν λεπτομέρειες...

Must Read

Μία «γενναιόδωρη δωρεά» έκανε η βασίλισσα Ελισάβετ προκειμένου να στηρίξει τους εκτοπισμένους Ουκρανούς, που εγκαταλείπουν τα σπίτια τους εξαιτίας της ρωσικής επίθεσης, ανέφερε σήμερα μία «συμμαχία» βρετανικών φιλανθρωπικών οργανώσεων, η οποία έχει απευθύνει έκκληση για τη συγκέντρωση χρημάτων για τον σκοπό αυτό.

«Πολλές ευχαριστίες στην Αυτής Μεγαλειότητας τη Βασίλισσα που συνεχίζει να στηρίζει την Επιτροπή Έκτακτης Ανάγκης από Καταστροφές και για τη γενναιόδωρη δωρεά στην ανθρωπιστική έκκληση για την Ουκρανία», αναφέρει η επιτροπή σε μήνυμα που ανάρτησε στο Twitter.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, πάντως, αρνήθηκαν να δημοσιοποιήσουν λεπτομέρειες για τη δωρεά της βασίλισσας Ελισάβετ. Σημειώνεται πως ο γιος της και διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Κάρολος, είχε χαρακτηρίσει τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία «βάναυση επίθεση», όταν προ ημερών εξέφρασε την αλληλεγγύη του στον ουκρανικό λαό.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This