Ξανά υποψήφιος ο Εμανουέλ Μακρόν

Μ μακροσκελή επιστολή του αναφέρει ότι γνωρίζει πως στην πενταετή θητεία του δεν πέτυχε όλα όσα θα ήθελε

Must Read

Εκ νέου υποψήφιος για την Προεδρία της Γαλλίας θα είναι ο Εμανουέλ Μακρόν, όπως ανακοίνωσε λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων.

Με επιστολή του που δημοσιεύεται σε όλες τις εφημερίδες της χώρας ο Μακρόν ζητάει από τους Γάλλους να τον εμπιστευτούν στις εκλογές του Απριλίου, για να ανακαλύψει μαζί τους «τη γαλλική και ευρωπαϊκή απάντηση στις προκλήσεις του αιώνα».

Στη μακροσκελή επιστολή του αναφέρει ακόμη ότι γνωρίζει πως στην πενταετή θητεία του δεν πέτυχε όλα όσα θα ήθελε και αναφέρει ορισμένες πτυχές του προγράμματός του εάν επανεκλεγεί. Υπογραμμίζει ότι δεν υπάρχει ανεξαρτησία χωρίς οικονομική ανάπτυξη και στόχος του θα είναι η μείωση της φορολόγησης της εργασίας και της παραγωγής. Επισημαίνει επίσης ότι θα δώσει προτεραιότητα στα θέματα της παιδείας «ούτως ώστε όλα τα παιδιά στη Γαλλία να έχουν τις ίδιες δυνατότητες επιτυχίας».

Ενημερώνει δε τους συμπολίτες του πως λόγω του πολέμου στην Ουκρανία δεν θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει προεκλογική εκστρατεία όπως θα την ήθελε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This