Το δίκτυο PBS παρουσίασε Ουκρανό δήμαρχο – υμνητή του Χίτλερ ως «αγωνιστή της ελευθερίας»!

Τρομερό ατόπημα από το μεγάλο αμερικανικό δίκτυο

Must Read

Την ώρα που θα παγκόσμια δίκτυα απαγορεύουν ακόμα και τον Τσαϊκόφσκι, ενώ η Παραολυμπιονίκες αθλητές της Ρωσίας και της Λευκορωσίας αποκλείονται από τους Παραολυμπιακούς αγώνες, άλλη μία παραφωνία μεγάλου αμερικανικού δικτύου έρχεται να δημιουργήσει ερωτηματικά.

Αυτή φαίνεται να είναι μια αφίσα του Ουκρανού συνεργάτη των ναζί Στέπαν Μπαντέρα στο θολό φόντο της συνέντευξης του Ουκρανού δημάρχου. Αυτός ο πόλεμος απελευθερώνει ορισμένες δυσάρεστες δυνάμεις και είναι λυπηρό το πώς τα μέσα ενημέρωσης υποβαθμίζουν ή «θολώνουν» τα άβολα σημεία.

Αυτό ανάρτησε στο Twitter η δημοσιογράφος Rania Khalek, βλέποντας την συνέντευξη του μεγάλου αμερικανικού δικτύου PBS από τον νεοναζί Ουκρανό δήμαρχο Artem Semenikhin.

Η εκλογή μάλιστα του συγκεκριμένου δημάρχου, μέλους του νεοναζιστικού κόμματος της Ουκρανίας, είχε προκαλέσει την σφοδρή αντίδραση της εβραϊκής κοινότητας.

Σύμφωνα με αναφορές που έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Τζερούσαλεμ Ποστ, ο Semenikhin κυκλοφορεί με ένα αυτοκίνητο που φέρει τον αριθμό 14/88, μια αριθμολογική αναφορά στις φράσεις «πρέπει να εξασφαλίσουμε την ύπαρξη του λαού μας και ένα μέλλον για τα λευκά παιδιά» και «Heil Hitler» και αντικατέστησε την εικόνα του τ. προέδρου Πέτρο Ποροσένκο στο γραφείο του με ένα πορτρέτο του εθνικού ηγέτη της Ουκρανίας και συνεργάτη των Ναζί Στέπαν Μπαντέρα. Ενώ αρνήθηκε να κυματίσει την επίσημη σημαία της πόλης στην εναρκτήρια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, επειδή εναντιώθηκε στο χαραγμένο πάνω της, αστέρι του Δαβίδ. Στη σημαία υπάρχει επίσης μια μουσουλμανική ημισέληνος και ένας σταυρός…

Αυτόν τον υμνητή του Χίτλερ, παρουσιάζουν ως αγωνιστή της Δημοκρατίας τα διεθνή δίκτυα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This