PayPal τέλος στη Ρωσία

Μια ακόμη εταιρεία αναστέλλει τις δραστηριότητές της

Must Read

Η PayPal είναι η τελευταία εταιρεία που ανακοίνωσε ότι δεν θα προσφέρει πλέον υπηρεσίες στη Ρωσία. Σύμφωνα με το Reuters, η εταιρεία πληρωμών PayPal Holdings Inc έκλεισε τις υπηρεσίες της νωρίς το Σάββατο στη Ρωσία, επικαλούμενη «τις τρέχουσες συνθήκες», ενώ συμμετείχε σε πολλές οικονομικές και τεχνολογικές εταιρείες που ανέστειλαν τις δραστηριότητές της εκεί μετά την έναρξη της επιχείρησης στην Ουκρανία.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Νταν Σούλμαν δήλωσε ότι η εταιρεία «στέκεται στο πλευρό της διεθνούς κοινότητας καταδικάζοντας τη βίαιη στρατιωτική επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία».

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας είπε ότι το PayPal θα υποστηρίξει τις αναλήψεις «για μια χρονική περίοδο», διασφαλίζοντας ότι τα υπόλοιπα των λογαριασμών διασκορπίζονται σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

Η PayPal, η οποία επέτρεπε μόνο διασυνοριακές συναλλαγές από χρήστες στη Ρωσία, σταμάτησε να δέχεται νέους χρήστες στη χώρα την Τετάρτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This