ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΝεκρός Αμερικανός δημοσιογράφος στο Ιρπίν - Δεν συνεργαζόταν με τους «New York Times»

Νεκρός Αμερικανός δημοσιογράφος στο Ιρπίν – Δεν συνεργαζόταν με τους «New York Times»

Πυροβολήθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες

Ο Brent Renaud (αριστερά), ένας Αμερικανός ρεπόρτερ. Οι πρώτες πληροφορίες θεωρούσαν πως ήταν δημοσιογράφος των New York Times, αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν ισχύει. Ο άτυχος άνδρας σκοτώθηκε στο Ιρπίν, κοντά στο Κίεβο στην Ουκρανία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δημοσιογράφος έχει πυροβοληθεί, ακόμα δεν υπάρχει επιβεβαίωση από ποιους.

Επίσημη ανακοίνωση των New York Times διέψευσαν ότι συνεργαζόντουσαν με τον άτυχο άνδρα, καθώς η συνεργασία τους είχε λήξει το 2015

Στο Twitter κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από τα έγγραφα του ρεπόρτερ που φαίνεται να επιβεβαιώνουν την πληροφορία.

Το διαβατήριο του αμερικανού δημοσιογράφου

Ο Brent Renaud (αριστερά) και ο αδελφός του Craig Renaud είναι βραβευμένοι σκηνοθέτες ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικοί παραγωγοί και προγραμματιστές ταινιών που ζουν και εργάζονται στη Νέα Υόρκη και στο Little Rock του Αρκάνσας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης