Η βασίλισσα Ελισάβετ παρέλαβε αμαξίδιο γκολφ αξίας 62.000 λιρών για τις μετακινήσεις της

Must Read

Αναστατωμένη είναι το τελευταίο διάστημα η Μεγάλη Βρετανία με την κατάσταση της βασίλισσας Ελισάβετ, αφού οι φήμες που θέλουν την κατάσταση της υγείας της να μην είναι καλή, ολοένα και «φουντώνουν». Η 95χρονη μονάρχης φαίνεται πως είναι αρκετά εξαντλημένη, με τους γιατρούς να της συνέστησαν να αποφεύγει τις μετακινήσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αν δεν λυθεί σύντομα το πρόβλημα μετακινήσεων της ενδεχομένως να «χάσει» ακόμα και το μνημόσυνο του πολυαγαπημένου συζύγου της, πρίγκιπα Φιλίππου. Για τον λόγο αυτό, η μονάρχης στράφηκε σε ένα…υπερπολυτελές αμαξίδιο γκολφ, το οποίο θα δώσει λύση στα προβλήματά της. Δεν πρόκειται όμως για ένα απλό αμαξίδιο, καθώς αυτό φέρεται να είναι ιδιαίτερα υψηλής τεχνολογίας. Διαθέτει ψυγείο και οθόνη τύπου tablet, πορτμπαγκάζ, ηχεία Bluetooth, ακόμα και θερμαινόμενο παρμπρίζ.

Το αμαξίδιο έχει κατασκευαστεί από την Garia, εταιρία στην Δανία που ειδικεύεται στην κατασκευή premium «αυτοκινήτων γκολφ», στο πλαίσιο μιας «δέσμευσης» με τη Mercedes-Benz. Έχει αυτονομία 50 μιλίων πριν χρειαστεί επαναφόρτιση και κοστίζει 62.000 λίρες. Το υπερπολυτελές αμαξίδιο της φέρεται μάλιστα να το παρέλαβε πριν από δύο εβομάδες η βασίλισσα Ελισάβετ, σύμφωνα με την Daily Mail.

Υπενθυμίζεται ότι βασίλισσα Ελισάβετ δεν μπορεί πλέον να απολαύσει ούτε τις βόλτες που συνήθιζε να κάνει στον προαύλιο χώρο του Κάστρου του Γουίνδσορ και να βγάζει βόλτα τα αγαπημένα της κόργκι. Το τελευταίο καιρό πάντως δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ακυρώσει της δημόσιες υποχρεώσεις της, ενώ σε κάποιες από αυτές είχε εμφανιστεί με μπαστούνι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This