«Πετάξαμε τον γιο σου στα σκυλιά» – Σάλος με τα βίντεο στρατιωτών που καλούν συγγενείς Ρώσων και τους χλευάζουν

Must Read

Μετά τα αποτρόπαια βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποτυπώνουν αιματηρά βασανιστήρια σε Ρώσους στρατιώτες από ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις, ο σύμβουλος του Ζελένσκι, ο Ολέκσι Αρεστοβιτς παραδέχτηκε χθες ότι Ουκρανοί στρατιώτες βασανίζουν Ρώσους αιχμαλώτους. 

Την ίδια ώρα στο διαδίκτυο έχουν κυκλοφορήσει βίντεο στα οποία φαίνονται Ουκρανοί στρατιώτες να καλούν από τα κινητά τηλέφωνα νεκρών Ρώσων στρατιωτών τις οικογένειές τους και να τους χλευάζουν.

Πρόκειται για βίντεο που δημοσιεύτηκαν σε κανάλια που διατηρεί το τάγμα Αζόφ στο στο telegram. Μάλιστα σε ένα από αυτά, ένας Ουκρανός στρατιώτης καλεί τη μητέρα ενός Ρώσου και της λέει ότι πέταξαν το νεκρό σώμα στα σκυλιά. Στο τέλος ακούγονται οι λυγμοί της μητέρας η οποία ξεσπά σε κλάματα.

https://twitter.com/raczylo/status/1508046216420020225

https://twitter.com/AkshayThomasMa1/status/1507626636052951041

Από πλευράς τους Ουκρανοί αξιωματούχοι έχουν ζητήσει να ερευνηθεί η γνησιότητα των συγκεκριμένων βίντεο. Από πλευράς τους οι Ρώσοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για τον Ivan Zaliznyak ο οποίος εξέτιε ποινή στις ουκρανικές φυλακές κατηγορούμενος για βιασμό. Σημειώνεται ότι ο Ζελένσκι είχε ανακοινώσει ότι θα ανοίξει τις φυλακές προκειμένου να πολεμήσουν μαζί με τον ουκρανικό στρατό οι κακοποιοί.

Δείτε επίσης:

Σοκ! Γυναίκα βρέθηκε νεκρή και βασανισμένη σε υπόγειο σχολείου στη Μαριούπολη που είχε μετατραπεί σε «στρατιωτική βάση»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This