«Βόμβα» από το Πεντάγωνο: «Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε όσα έγιναν στη Μπούκα»

Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Πεντάγωνο δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έκαναν την επίθεση οι Ρώσοι

Must Read

Ο αμερικανικός στρατός δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ανεξάρτητα τις ουκρανικές θηριωδίες από ρωσικές δυνάμεις εναντίον αμάχων στην πόλη Μπούκα ξεκαθάρισε ανώτατος αξιωματούχος άμυνας των ΗΠΑ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.

«Βλέπουμε τις ίδιες εικόνες με εσάς. Δεν έχουμε κανένα λόγο να αντικρούσουμε τους ισχυρισμούς της Ουκρανίας για αυτές τις φρικαλεότητες οι οποίες σαφώς προκαλούν ανησυχία», είπε ο αξιωματούχος ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

«Το Πεντάγωνο δεν μπορεί να επιβεβαιώσει όσα έγιναν, αλλά δεν έχουμε λόγο να αντικρούσουμε αυτούς τους ισχυρισμούς» ανέφερε.

Σημειώνεται ότι από πλευράς της η ρωσική πλευρά έχει αρνηθεί τις κατηγορίες που σχετίζονται με τη δολοφονία αμάχων στην πόλη και κάνει λόγο για προβοκάτσια. Σύμφωνα με τον Ρώσο Υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, «τις προάλλες μια άλλη ψεύτικη επίθεση πραγματοποιήθηκε στην πόλη Μπούκα στην περιοχή του Κιέβου αφότου οι Ρώσοι στρατιώτες εγκατέλειψαν την περιοχή σύμφωνα με τα σχέδια και τις συμφωνίες που επετεύχθησαν. Μια ψεύτικη επίθεση οργανώθηκε εκεί λίγες μέρες αργότερα και διακινείται σε όλα τα κανάλια και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από Ουκρανούς εκπροσώπους και τους δυτικούς προστάτες τους».

Δείτε επίσης: Σοβαρά ερωτηματικά για την σφαγή στην Bucha

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This